Paris
London
New York
Friday, 19 April, 2024
Last Update 20:20
22:37    |    13/08/2014

Thomas Anders (ex Modern Talking) concerteaza in toamna la Bucuresti!

Motiv de bucurie pentru fanii Modern Talking: „The Gentelman of Music”, asa cum este supranumit Thomas Anders - jumatatea bruneta a trupei, va sosi in toamna la Bucuresti pentru un concert de zile mari! Acesta este programat pentru data de 1 noiembrie 2014, la Sala Palatului din capitala.

„Cheri, Cheri Lady”, „You’re my heart, you’re my soul”, „Sexy sexy lover”, „You are not alone”, „No face, no name, no number“, „Brother Louie“ si multe alte hituri vor putea fi ascultate live in prima seara a lunii noiembrie. Jumatatea bruneta a trupei Modern Talking vine la Bucuresti pentru a doua oara, impreuna cu bandul sau.

Cantaretul, compozitorul si producatorul de succes Thomas Anders, pe numele sau real Bernd Weidung s-a nascut pe 1 martie 1963 la Koblenz in Germania. Anders a facut parte din celebrul duo german Modern Talking, cu care a cucerit toate topurile internationale! Modern Talking a fost cel mai de succes grup din Germania si a avut nenumarate single-uri ce au ajuns in top cinci in multe tari, definind istoria muzicala de dupa anii ‘80. Cu un succes deosebit in toate topurile, trupa a vandut peste 75 milioane de albume in numai trei ani, atingand un statut legendar.

Cu un farmec fascinant asupra fanilor sai, pe care ii poarta de fiecare data intr-o calatorie muzicala prin timp, “The Gentelman of Music” ramane singurul star international care a performat cu casa inchisa de 11 ori la Palatul Kremlin din Moscova - echivalentul rusesc al Royal Albert Hall. Creativitatea sa artistica, atat de apreciata, i-a adus o multitudine de premii, inclusiv “Golden Europa“, “Camera de Aur“, “World Music Award”, “Bambi“, etc..

Biletele pentru show-ul  din 1 noiembrie 2014 au preturi cuprinse intre 100 de lei si 300 de lei si se gasesc din data de 13 august 2014 in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro, www.BLT.ro, www.BILET.ro, www.BILETE.ro, www.EVENTIM.ro sau www.MYTICKET.ro!



 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready