Paris
London
New York
Saturday, 20 April, 2024
Last Update 20:20
22:52    |    12/09/2014

CEA MAI MARE berărie din sud-estul Europei s-a deschis în Parcul Herăstrău

Trei antreprenori români, printre care şi şeful eMAG, Iulian Stanciu, au investit circa 3 milioane euro în Berăria H, situată în Pavilionul H din parcul Herăstrău, care a fost deschisă vineri, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat al companiei, Berăria H are o capacitate de aproximativ 2.000 de locuri în interior şi 1.000 de locuri în exterior.

Amenajările localului au durat aproximativ 7 luni şi au fost angajate aproximativ 120 de persoane.

"Cochetez cu ideea de a deschide acest local de aproximativ doi ani, însă momentul în care am găsit spaţiul fostului Pavilion H am ştiut că este ceea ce căutam. Aş spune că ambiţia noastră este să facem cea mai tare berărie din sud-estul Europei, care va fi şi cea mai mare", a declarat Vlad Dumitru, administrator şi acţionar al Berăriei H.

El a arătat că mai mult de jumătate din investiţia de 3 milioane de euro provine dintr-un împrumut contractat de la Volksbank.

Berăria se adresează în principal persoanelor cu venituri mici şi medii, cea mai ieftină bere fiind 6-7 lei.

Berăria H este situată în Pavilionul H din Parcul Herăstrău, care până în februarie a găzduit magazine de haine şi de alimente. Clădirea este deţinută de Băneasa Investments, firmă controlată de Puiu Popoviciu, care are şi centrul comercial Băneasa Shopping City.

Dumitru nu a dezvăluit cuantumul chiriei pentru acest spaţiu.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului acţionarii societăţii Berăria H sunt: Vlad Dumitru - 50%, Iulian Stanciu - 25% şi Maria Ioana Iancu - 25%.

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready