Paris
London
New York
Tuesday, 16 April, 2024
Last Update 20:20
22:14    |    02/10/2014

Dani Klein: Dacă vreţi să retrăim melodiile Vaya Con Dios împreună, ne reîntâlnim, pentru o ultimă dată, la Bucureşti

Dani Klein, solista formaţiei Vaya Con Dios, va avea parte de răsfăţ la Bucureşti - unde va susţine un concert duminică -, camera de hotel a artistei urmând să fie decorată cu petale de trandafir şi lumânări parfumate, iar organizatorii îi vor pune la dispoziţie un tort de ciocolată şi şampanie.

La Bucureşti, belgienii de la Vaya Con Dios vor beneficia de un tratament special, astfel încât să păstreze o amintire cât mai caldă României şi clipelor minunate pe care le-au petrecut aici. Formaţia Vaya Con Dios a vizitat de multe ori România (a cântat în Bucureşti, Cluj-Napoca, Braşov, Mangalia), iar majoritatea show-urilor lor au avut loc cu casa închisă.

Cei opt membri ai trupei şi echipa tehnică vor fi cazaţi la un hotel de cinci stele din centrul Capitalei, iar camera solistei va fi decorată cu petale de trandafir, alături de lumânări parfumate, tort cu ciocolată aniversar şi şampanie, potrivit organizatorilor evenimentului, Events.

Belgienii se pregătesc să sosească la Bucureşti în acest weekend, iar fanii români au ultima şansă de a-i vedea live în concertul lor de adio, inclus în "Farewell Tour", care va avea loc la Sala Palatului.

"Vreau să vă mulţumesc din adâncul inimii mele, pentru că sunteţi aşa cum sunteţi şi pentru că, datorită vouă, cariera mea a fost atât de lungă şi înfloritoare. Îmbătrânesc şi mi-aş dori ca ultima parte a vieţii mele să fie diferită. Nu vreau să mai călătoresc tot timpul, aşa cum am făcut în ultimii 30 de ani. Nu mai vreau să mai simt stresul de dinaintea fiecărui spectacol. Nu mai vreau să cânt melodii cu care nu mă mai pot identifica, acum că viziunea mea despre dragoste şi relaţii s-a schimbat, şi nu vreau să continuu doar de dragul de a fi în lumina reflectoarelor. Sper că puteţi înţelege punctul meu de vedere. Dacă vreţi să retrăim melodiile Vaya Con Dios împreună, ne reîntâlnim, pentru o ultimă dată, la Bucureşti, în România, pe 5 octombrie, în Antwerp, în Belgia, pe 24 octombrie, şi, ultimul spectacol, la Bruxelles, în Belgia, pe 25 octombrie 2014. După ce voi fi încheiat cariera de lider al Vaya Con Dios, voi organiza masterclass-uri în Spania (Osuna) şi la Bruxelles. Vă voi ţine la curent. Încă o dată, vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul acordat", a declarat Dani Klein, în vârstă de 61 de ani, într-un comunicat.

La începutul anului 2013, Vaya Con Dios îşi anunţa retragerea din activitate printr-un megaturneu internaţional, "Farewell Tour". Iniţial planificat să dureze un an, turneul s-a prelungit, la cererea fanilor din întreaga lume, şi noi date s-au adăugat continuu calendarului iniţial al trupei belgiene. Astfel că belgienii au hotărât să adauge încă o dată România calendarului lor din 2014. La decizia lor a contribuit mult şi reacţia românilor.

"Am primit nenumărate mesaje de la fani cu întrebarea dacă n-am putea să îi mai aducem măcar o dată aici. Am profitat de prelungirea turneului de adio, aşa că, pe 5 octombrie, la Sala Palatului, va fi «Farewell song» Vaya Con Dios!", a spus Sorina Burlacu, director general Events.

Duminică, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00.

Biletele rămase disponibile pot fi cumpărate la preţurile de 135 de lei, 230 de lei, 300 de lei şi 400 de lei (VIP), în funcţie de distanţa faţă de scenă. Biletele pot fi cumpărate online, de pe www.eventim.ro, şi din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti).


 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready