Paris
London
New York
Thursday, 18 April, 2024
Last Update 20:20
18:00    |    05/10/2014

Asteptarea a luat sfarsit, incepe Kings On Ice – Olympic Gala!

Marti, 7 octombrie, Bucurestiul va gazdui una dintre cele mai asteptate reprezentatii de patinaj artistic din istoria galei Kings On Ice: Olympic Gala! Iubitorii de patinaj vor avea sansa sa vada live cateva dintre numerele acestui sport care au facut istorie in interpretarea unora dintre cei mai buni campioni ai momentului, alaturi de regele absolut al ghetii, Evgeni Plushenko si de celebrul violonist Edvin Marton. Evenimentul este organizat de Amphitrion si va avea loc la Sala Polivalenta, incepand cu ora 20:00.
 
Kings On Ice Olympic Gala se anunta a fi una dintre cele mai spectaculoase editii din seria evenimentelor Kings On Ice care au reusit sa surprinda de-a lungul anilor intreaga esenta a patinajului artistic: gratie, muzica, performanta, spectacol! Editia din acest an va reuni pe gheata Salii Polivalente din Bucuresti o suita minunata de campioni, adevarati reprezentanti al unuia dintre cele mai fascinante sporturi de iarna. Astfel ca, alaturi de regele ghetii Evgeni Plushenko, la Bucuresti vor mai patina perechea Fiona Zaldua - Dmitry Sukhanov  intr-un stil unic ce imbina elementele captivante de acrobatii cu momente uluitoare de dans pe gheata, Marie – Pierre Leray care va sfida forta gravitationala prin cele mai gratioase elemente, Annette Dytrt care va cuceri publicul cu eleganta miscarilor sale, indragita pereche Vanessa James – Morgan Cipres si noua pereche Stefania Berton - Rockne Brubaker care isi va spune povestea de dragoste pe gheata.
 
Miscari de maxima intensitate si programe cu care au intrat in Cartea Recordurilor vor fi aduse in fata publicului de acrobatii Alexander Liubchenko si Jean Denis Sanchis. Din distributia celui mai renumit spectacol de patinaj nu vor lipsi: Stéphane Lambiel, unul dintre cei mai valorosi si indragiti patinatori din lume si totodata un veritabil maestru al piruetelor, carismaticul Brian Joubert si celebrul patinator ceh, Tomáš Verner.  
 
Ultimele bilete mai pot fi achizitionate la preturi cuprinse intre 120 si 400 de lei din reteaua magazinelor Diverta, dar si de la casa de bilete a Salii Polivalente, incepand de marti, 7 octombrie, ora 12:00, in limita locurilor disponibile. Accesul publicului in Sala Polivalenta se va putea face incepand cu ora 19:00, programul artistic fiind programat sa inceapa la ora 20:00. Spectatorii sunt rugati sa lase acasa aparatele foto profesionale, precum si camerele de inregistrat si sa se imbrace gros, temperatura din incinta salii de spectacol fiind scazuta.
 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready