Paris
London
New York
Friday, 19 April, 2024
Last Update 20:20
18:52    |    10/11/2014

Sandra aduce la București, în decembrie, hiturile care au făcut-o celebră

Sandra revine live la București, pe 2 decembrie, alături de super-grupul său de muzicieni, într-un concert de 90 de minute.

Potrivit organizatorilor, German Quality Entertainment, pe 2 decembrie, scena Sălii Palatului va deveni o imensă discotecă a anilor '80: jocuri de lumini, proiecții, ecran gigantic, dansatori profesioniști și numeroase hituri marca Sandra & Band.

Totodată, Sandra a transmis recent un mesaj publicului român cu ocazia acestui concert. "Pentru frumoasa reîntâlnire cu voi am să vă interpretez cu bucurie toate hiturile și cele mai îndrăgite piese de pe ultimele albume. Abia aștept să ne vedem pe data de 2 decembrie 2014, în București. Vă sărut pe toți!", a transmis cântăreața, potrivit unui comunicat al organizatorilor.

Biletele sunt deja puse în vânzare online prin eventim.ro, bilete.ro și salapalatului.ro la următoarele prețuri: Categoria VIP — 500 lei (include meet & greet cu artiștii), Categoria I — 300 de lei, Categoria a II-a — 200 de lei, Categoria a III—a—100 de lei.

Sandra Ann Lauer (numele de scenă: Sandra) a fost numită de foarte multe ori "regina muzicii pop — dance" a anilor '80 și '90. Renumele i-a fost adus nu doar de succesul (mai ales) european de top pe care l-au cunoscut piesele compuse și produse de fostul ei soț, românul Michael Crețu — "I'll Never Be/ Maria Magdalena"/ "In the Heat of the Night"/ "Everlasting Love"/ "Secret Land''/ ''Hiroshima''/ ''Don't Be Aggressive'') — dar și de modul în care criticii au primit albumele sale "Into a Secret Land'' (1988) și ''Close to Seven'' (1992).

Înaintea carierei solo, Sandra a fost vocea principală a trio-ului disco feminin Arabesque, care a cunoscut faima cu precădere în Japonia și Rusia. Între 1990 și 2001, tot ea a fost vocea proiectului Enigma, cu 10 hituri în topurile din Statele Unite ale Americii și Marea Britanie.

AGERPRES

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready