Paris
London
New York
Saturday, 20 April, 2024
Last Update 20:20
17:52    |    22/12/2014

David Bisbal revine pe 18 martie 2015 în România

Cântărețul spaniol David Bisbal revine în 2015 în România, pe 18 martie, pentru un nou concert la Sala Palatului din București, informează un comunicat.

Potrivit sursei citate, însoțit de instrumentiștii săi fabuloși, David Bisbal le va oferi celor prezenți un concert memorabil, un show 100% live, menit să transmită vibrațiile melodiilor ritmate, dar și emoțiile baladelor cu versuri sensibile despre dragoste.

Show-ul din România face parte din turneul internațional "Tu y Yo", turneu de promovare al celui mai recent material discografic al artistului.

Din playlist-ul concertului de la București nu vor lipsi melodiile de succes "Buleria", "Corazon Latino", "Premonicion" sau "Sin mirar atras", dar și piese în prima audiție, de pe noul albumul "Tu y Yo".

Biletele pentru concertul David Bisbal au fost puse în vânzare și sunt disponibile, la prețuri cuprinse între 80 lei și 396 lei, la agenția de bilete a Sălii Palatului și online pe www.ticketnet.ro, potrivit organizatorilor.

Cel mai nou album al lui David Bisbal, "Tu y Yo", a fost lansat în luna martie și a intrat direct pe locul 1 în 14 țări, devenind hitul anului în Spania și depășind recorduri de vânzări în prima săptămână de la lansare.

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready