Paris
London
New York
Thursday, 18 April, 2024
Last Update 20:20
17:48    |    05/02/2015

Ada Condeescu va fi alaturi de Horatiu Malaele in piesa “Jocul vietii si al mortii”

Ada Condeescu va fi Ana, personajul principal feminin din spectacolul de teatru  “Jocul vietii si al mortii”, o adaptare dupa Horia Lovinescu, a carui regie este semnata de Horatiu Malaele care va fi jucata la Teatrul de pe Lipscani, pe 5 februarie, de la ora 19.00.

“Este vital pentru un actor care face mai mult film, sa se intoarca la scena si sa construiasca un personaj in teatru. Am fost atat de entuziasmata cand am aflat ca o sa joc in piesa lui Lovinescu impreuna cu Horatiu Malaele incat mi-a trebuit un timp indelungat sa realizez ce mi se intampla si sa revin cu picioarele pe pamant”, ne-a mărturisit cu entuziasm Ada Condeescu.

Actrita are deja in palmares 6 roluri principale in lungmetraje nationale si internationale, a castigat premiul “Heart of Sarajevo” pentru cea mai buna actrita la festivalul de Film de la Sarajevo in anul 2011 pentru rolul din “Loverboy” si a primit Trofeul Shooting Stars in 2013 la Berlin pentru unul dintre cei mai buni 10 actori europeni.

Interpretarea alaturi de un actor precum Horatiu Malaele reprezinta pentru Ada Condeescu o lectie de geniu de care se bucura la fiecare repetitie si la fiecare pas pe care il face pe scena teatrului: “Privindu-l pe Horatiu Malaele am simtit de aproape ce inseamna geniul si usurinta jocului pe scena, este fascinant. Sunt onorata si fericita ca traiesc experienta unui spectacol atat de adevarat si frumos”, mai spune Ada.

Personajul Ana din “Jocul vietii si al mortii” pe care Ada Condeescu il interpreteaza este fascinant atat pentru actor, cat si pentru spectator si are o evolutie cat o viata: "Ana, personajul meu are o evolutie minunata, trece de la starea de naivitate a unui copil la femeia aflata la inceput de drum, sunt multe emotiile prin care trec”, a încheiat actrița.

In spectacolul de teatru “Jocul vietii si al mortii” care se va juca la Teatrul de pe Lipscani din 5 februarie vor juca si Bogdan Malaele, Lari Giorgescu si Mircea Constantinescu.

REALITATEA.NET

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready