Paris
London
New York
Wednesday, 24 April, 2024
Last Update 20:20
01:09    |    22/02/2015

Târgul "Dragobetele pupă fetele", la Muzeul Satului

Micul târg al dragostei românești "Dragobetele pupă fetele" se va desfășura de sâmbătă până marți, la Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti".

În cadrul evenimentului vor fi organizate un târg de producători și meșteri populari, ateliere de creație, expoziții de fotografie, prezentări de costume tradiționale românești și spectacole de cântece, dansuri și poezie, anunță organizatorii.

Publicul va putea, de asemenea, participa la o serie de concursuri interactive. În cadrul Concursului de pupături românești, cu poză în fața caselor din muzeu și cu premii acordate pe loc, spectatorii vor avea ocazia să afle cum sunt "pupătura moldovenească", "pupătura ardelenească", "pupătura dobrogeană", "pupătura oltenească", "pupătura bucureștenească" și "pupătura muntenească".

În concursul "Copacul dragostei", vizitatorii vor fi îndemnați să lege în copac bilețele cu dorințele lor în dragoste și numele. La finalul celor patru zile vor fi publicate pe o rețea de socializare cele mai frumoase mesaje sau dorințe.

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready