Paris
London
New York
Thursday, 09 July, 2020
Last Update 10:08
16:46    |    02/04/2015

Ultimele locuri la RHYTHM OF THE DANCE, reduse de Florii!

In perioada 1 Aprilie – 5 Aprilie 2015, de Florii, biletele la spectacolul Rhythm Of The Dance - ce va avea loc la Teatrul National din Bucuresti pe 27 Aprilie, sunt mai ieftine cu 25%! Impresionantul show ce va fi prezentat in sapte orase din Romania in perioada 24-30 Aprilie 2015 este pus in scena de catre Compania Nationala de Dansuri a Irlandei!

Pentru toti fanii care doresc sa beneficieze de aceasta reducere de 25% la spectacolul de dans irlandez Rhythm Of The Dance, promotia este valabilanumai in perioada 1-5 Aprilie 2015! Categoriile care fac obiectul promotiei sunt: VIP si Categoria 1. Biletele se gasesc in Reteaua BILETOO, la Teatrul National Bucuresti, in Librariile Librarium si Eminescu, la magazinele Flanco, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro sau www.BILET.ro! In cazul in care comanda se face online, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier! De asemenea, exista si posibilitatea rezervarii biletelor, acestea putand fi ridicate personal de catre client de la unul din magazinele partenere Biletoo.

Preturile biletelor pentru spectacolul RHYTHM OF THE DANCE din Bucuresti sunt urmatoarele:

-          300 lei (Categoria VIP) - cu reducere: 225 lei

-          200 lei (Categoria 1) -cu reducere: 150 lei

-          100 lei (Categoria 2)SOLD OUT


Show-ul Rhythm Of The Dance - ce reprezinta in intreaga lume un fenomen, a atras inca de la debut milioane de fani si a marcat o noua era in divertismentul irlandez! Combinand artele traditionale cu cele moderne (balet, dans modern, jazz), alaturi de muzica si cea mai avansata tehnologie scenica, show-ul este o poveste veche de mii de ani, prezentata in cel mai modern format!

Turneul Rhythm Of The Dance ajunge in Romania pe 24 aprilie 2015 la Constanta, urmand apoi sa sustina spectacole la Suceava (25 Aprilie), Iasi (26 Aprilie), Bucuresti (27 Aprilie), Brasov (28 Aprilie), Cluj (29 Aprilie), Timisoara (30 Aprilie).

 

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready