Paris
London
New York
Friday, 26 April, 2024
Last Update 20:20
23:51    |    21/07/2014

Un copil de 6 ani a murit, iar o tânără a fost rănită, după ce au fost accidentați pe trecerea de pietoni

Un copil de șase ani a murit, iar o tânără de 22 de ani a fost rănită, după ce au fost loviți, luni, de o mașină, în timp ce traversau pe trecerea de pietoni, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava, Ionuț Epureanu.

Cele două persoane au fost lovite în plin în timp ce traversau strada pe un loc marcat pentru trecerea pietonilor, precizează sursa citată.

În urma impactului, copilul în vârstă de șase ani a fost proiectat la o distanță de peste zece metri. Grav lovit în zona capului, copilul a fost resuscitat timp de câteva zeci de minute, dar echipajul SMURD nu a reușit să-l salveze, constatând decesul.

Cealaltă victimă a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Suceava, medicii constatând că a suferit multiple leziuni ușoare, fără a-i fi pusă viața în pericol.

Șoferul care a provocat accidentul a primit, la rândul lui, îngrijiri medicale din partea unui echipaj al ambulanței, după ce a intrat în stare de șoc.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și cercetează cauzele și împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

AGERPRES

 
Banner
 
Banner
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready