Paris
London
New York
Thursday, 25 April, 2024
Last Update 20:20
16:46    |    29/07/2014

Mamă la 13 ani! O elevă din Botoşani a născut în ziua în care a aflat că este însărcinată

Poliţişti din Botoşani au declanşat o anchetă în cazul unei fetiţe de 13 ani care săptămâna trecută a născut la Maternitatea din oraş.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Botoșani, Daniela Gheorghiescu, poliţiştii urmează să identifice cine este tatăl copilului, pentru a-l pune sub acuzaţia de întreţinere a unui act sexual cu un minor, informează Agerpres.

Adolescenta de numai 13 ani care a născut vineri la Secţia de Obstetrică şi Ginecologie a Spitalului Judeţean Mavromati o fetiţă sănătoasă, se va întoarce în sânul familiei.

Fata care a devenit mămică la vârsta de 13 ani provine dintr-o familie organizată, cu o situaţie financiară bună şi a terminat clasa a VII-a cu media 9,86.

„Am luat legătura cu asistentul social şi cu referentul social de la Primăria din localitatea de domiciliu. Minora provine dintr-o familie organizată, cu o situaţie financiară bună şi după ce se va externa va merge împreună cu copilul în mediul familial. Nu se impune în acest caz instituirea unei măsuri de protecţie”, a declarat Felicia Mihai, şef Complexul de Servicii Comunitare din cadrul DGASPC, pentru botosaneanul.ro.

A născut o fetiţă de 2,5 kilograme

Fata de 13 ani a început să se simtă rău vineri, iar familia acesteia a sunat la Ambulanţa. Copila a spus că o doare abdomenul, iar iniţial au existat bănuieli că ar avea o tumoră.

În urma investigaţiilor făcute de medicii de la pediatrie, fata a fost trimisă la Spitalul Judeţean pentru o ecografie, care a arătat că este însărcinată.

Fata a fost trimisa la secţia de obstetrică şi ginecologie, iar la câteva minute după internare a născut o fetiţă de 2.490 de grame, informează btonline.ro.

libertatea.ro

 
Banner
 
Banner
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready