Paris
London
New York
Friday, 26 April, 2024
Last Update 20:20
22:25    |    29/07/2014

Studiu: Spanioloaicele, cele mai dorite femei din Europa

Un studiu publicat de Lovoo, cel mai cunoscut portal de 'dating' (întâlniri) din Germania, și de site-ul de călătorii GoEuro, conchide că femeile spaniole sunt cele mai dorite de bărbații europeni, informează vineri ziarul ABC.

Europenii au indicat națiunea spaniolă drept preferată pentru a-și alege o parteneră, spanioloaicele situându-se pe primul loc în acest clasament, fiind urmate de italience.

Aproximativ 45% dintre italieni au declarat că se simt atrași de femeile spaniole, mai mult decât de cele de altă naționalitate, și 34 la sută dintre francezi au mărturisit că au o slăbiciune pentru spanioloaice.

Bărbații din Germania, Marea Britanie și Belgia au ales la rândul lor femeile spaniole: unul din trei bărbați de această naționalitate au mărturisit că se simt atrași de ele.

Cel mai prost plasate în acest clasament sunt portughezele, franțuzoaicele, belgiencele și olandezele, despre care bărbații chestionați au mărturisit că, deși le-ar plăcea să 'flirteze' cu ele, nu ar putea avea o relație cu aceste femei.

AGERPRES

 
Banner
 
Banner
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready