Paris
London
New York
Saturday, 20 April, 2024
Last Update 20:20
22:21    |    25/08/2014

Un turist s-a înecat în mare, la Eforie Nord. Alte cinci persoane au fost salvate în ultimul moment

 Un turist în vârstă de 64 de ani s-a înecat în mare, luni, în staţiunea Eforie Nord, iar alte cinci persoane care s-au aventurat în larg au fost salvate în ultimul moment, acestea având nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii din Eforie au fost sesizaţi că o persoană s-a înecat în mare, în zona Taberei Luminiţa din staţiune.

Oamenii legii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 64 de ani, din Bucureşti, care venise pentru câteva zile la mare, iar luni a intrat în apă în zona unei porţiuni de plajă neamenajată, la o distanţă de 30 de metri de mal.

La un moment dat, bărbatul a fost luat de curenţi, el fiind adus la ţărm de către turiştii aflaţi în zonă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă care l-a resuscitat pe bărbat timp de 40 de minute, însă fără nicun rezultat. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost dus la morgă pentru necropsie.

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au mai fost solicitate să intervină, luni, în cazul altor cinci persoane aflate în pericol să se înece în sudul litoralului. Dintre cele cinci cazuri, patru persoane au fost în stare mai gravă, având nevoie să fie internate în spital.

Salvamarii au avertizat încă de dimineaţă persoanele aflate pe plajă să nu se aventureze în larg deoarece sunt valuri mari şi curenţi puternici care le pot pune viaţa în pericol.

Mediafax

 
Banner
 
Banner
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready