Paris
London
New York
Thursday, 18 April, 2024
Last Update 20:20
12:00    |    22/11/2014

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Culiţă Tărâţă, a murit

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Culiţă Tărâţă, a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la vârsta de 62 de ani, în urma unei boli incurabile, potrivit unui anunţ făcut de familia acestuia.

Potrivit radioiasi.ro, în ultima perioadă, starea de sănătate a lui Culiţă Tărâţă era vizibil afectată de boală şi de chimioterapia pe care o făcea la clinica AKH din Viena, Austria, în ultimele şase luni el fiind în concediu medical, venind rar la Consiliul Judeţean.

Culiţă Tărâţă a fost deputat PSD în două mandate, între anii 2000 - 2004 şi 2008 - 2012. În anul 2011, a demisionat din PSD şi a devenit fondator şi vicepreşedinte al UNPR. În anul 2012, Culiţă Tărâţă a candidat şi a câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ în cadrul unei alianţe UNPR cu PDL şi PNŢCD.

De profesie inginer agronom, Culiţă Tărâţă, născut la 6 decembrie 1952, în comuna Bozieni, judeţul Neamţ, a fost şi fondatorul Holdingului TCE 3 Brazi care a avut în administrare Insula Mare a Brăilei.

Culiţă Tărâţă era căsătorit şi avea trei copii.

Sicriul cu trupul neînsufleţit se află depus la domiciliul lui Culiţă Tărâţă, iar marţi va avea loc înmormântarea acestuia, la cimitirul Eternitatea din municipiul Piatra Neamţ.

 
Banner
 
Banner
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready