Paris
London
New York
Thursday, 25 April, 2024
Last Update 20:20
12:59    |    24/11/2014

ULTIMELE CUVINTE. Urma să se CĂSĂTOREASCĂ și a pierit în ELICOPTERUL MORȚII. Înainte de accident și-a sunat LOGODNICA

Duminică seară, sicriul lui Dorin Filip, unul dintre cei opt militari morți în tragedia aviatică din judeţul Sibiu a ajuns în orașul natal. În vârstă de 30 de ani, maistrul militar Dorin Filip își iubea meserie şi urma să se căsătorească.

Vineri dimineaţă, înainte să se urce la bordul elicopterului IAR-330 PUMA, a vorbit la telefon cu logodnica sa.

"Era pe drum, mi-a zis că e vreme foarte rea, mi-a zis că are emoţii, că nu îi vine să plece. O zis că refuză să nu meargă, trebuie pentru asta s-a… asta e meseria lui", a spus Marinela Păcurar, logodnica militarului.

"La anul urma să facem nuntă, păcat, păcat, un suflet extraordinar, un copil foarte bun, avea toate calităţile din lume, a fost ca şi copilul nostru", a spus Elena Păcurar, mama logodnicei.

Un elicopter militar având la bord zece persoane s-a prăbuşit, vineri dimineaţa, pe raza localităţii sibiene Mălâncrav în judeţul Sibiu. Opt militari şi-au pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniţi în urma prăbuşirii elicopterului IAR-330 PUMA. Astăzi, în toate unităţile militare din ţară şi în cele dislocate în afara teritoriului naţional vor fi organizate ceremonii militare şi religioase de comemorare a celor opt militari care şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic de vineri.

Evz

 
Banner
 
Banner
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready