Paris
London
New York
Friday, 19 April, 2024
Last Update 20:20
17:02    |    24/06/2015

Vremea se răceşte şi vin furtunile! Prognoza meteo pentru trei zile

Miercuri vremea devine în general instabilă în vest, centru, nord şi la munte, unde, pe arii relativ extinse, mai ales după-amiaza şi seara, vor fi averse însoţite de tunete, fulgere și vânt ce poate lua aspect de vijelie. În sud-est vremea se menține va fi în general frumoasă, cu cer variabil, iar fenomenele de instabilitate atmosferică se vor semnala izolat, spre seară. Mai ales la munte, cantităţile de apă vor depăşi punctiform 20 l/mp.

Se răcește în regiunile vestice, unde vremea devine răcoroasă pentru această dată, în timp ce în restul țării acestea se vor menţine apropiate de limitele normale ale acestei perioade. Așadar, temperaturile maxime pornesc de la 19...20 de grade în Dealurile de Vest şi în depresiuni şi se opresc la 31 de grade în est şi sud-est.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI

În București ziua se anunță tot frumoasă și apropiată de normalul termic al perioadei, cu 29...30 de grade în termometrele, la amiază. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla cel mult moderat.

PROGNOZA METEO MUNTE

La munte vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi pe arii relativ extinse, mai ales după-amiaza şi în prima parte a nopţii, se vor semnala averse însoţite de fenomene electrice şi vânt. Izolat se vor înregistra cantităţi de apă însemnate. Temperaturile maxime scad, mai ales în masivele vestice, unde vor caracteriza o vreme răcoroasă pentru această dată, în timp ce în restul zonei, acestea se vor menţine apropiate de limitele normale ale acestei perioade. La amiază vor fi 23 de grade la Predeal, 20 la Stâna de Vale, 19 la Sinaia și Păltiniș, 16 la Semenic și 15 sus pe Ceahlău.

PROGNOZA METEO MARE

Pe litoral vremea va fi în general frumoasă şi continuă s se încălzească. În condiții de cer mai mult senin și vânt cel mult moderat, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 şi 28 de grade, iar apa mării va avea între 21 și 23 de grade.

PROGNOZA METEO PE 2 ZILE

Joi vor cădea averse, izolat însemnate cantitativ, precum şi descărcări electrice și vânt, în cea mai mare parte a Transilvaniei şi Munteniei, local în Moldova şi zona de munte şi pe arii restrânse în rest. Vântul va avea intensificări la munte, în est şi în extremitatea de sud-vest a teritoriului. Temperaturile maxime, în scădere faţă de ziua precedentă, vor fi cuprinse între 17 grade în Dealurile de Vest şi în depresiuni şi 30 de grade în Delta Dunarii.

În București vremea va fi în general instabilă mâine şi se răcește, devenind răcoroasă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros şi vor cădea ploi de scurtă durată însoţite de tunete, fulgere și vânt. Dimineață vor fi 16 grade, iar la amiază în jur de 25 de grade.

Vineri vremea se va menţine răcoroasă în majoritatea regiunilor. Norii se mențin în peisaj şi se vor semnala averse şi descărcări electrice, pe arii relativ extinse la munte, în centru şi sud şi pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla cu putere tot în est şi sud-vest, la munte şi doar izolat şi trecător în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18...19 grade în zonele de deal şi 29 de grade în Delta Dunării.

În capitală ultima zi lucrătoare se anunță în general instabilă şi răcoroasă. 14…15 grade dimineață și în jur de 22 de grade la amiază. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi va ploua.

 
Banner
 
Banner
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready