Paris
London
New York
Thursday, 25 April, 2024
Last Update 20:20
10:06    |    23/01/2017

SRI: Afirmațiile privind implicarea Serviciului în protestul de duminică, denigratoare și menite să afecteze instituțiile democratice

Serviciul Român de Informații precizează, într-un comunicat de presă, că afirmațiile privind implicarea SRI în organizarea protestului de duminică sunt "denigratoare și menite să afecteze instituții fundamentale ale regimului democratic"

Potrivit sursei citate, precizările vin "în urma acuzațiilor grave aduse în spațiul public privind implicarea SRI în organizarea protestului de duminică, 22 ianuarie".

"Respingem categoric orice încercare de a implica SRI în dispute politice, organizare de proteste sau alte acțiuni care nu țin de misiunile asumate potrivit cadrului legal. Considerăm aceste afirmații denigratoare și menite să afecteze instituții fundamentale ale regimului democratic. SRI își reafirmă determinarea de a rămâne echidistant, neimplicat politic și concentrat pe îndeplinirea misiunilor sale cu respectarea strictă a legii", se arată în comunicatul SRI.

AGERPRES
 
Banner
 
Banner
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready