Paris
London
New York
Saturday, 20 April, 2024
Last Update 20:20
17:02    |    13/12/2017

Femeia suspectata de crima de la metrou si-a impins victima pe sine si a lovit-o in cap cand a incercat sa urce pe peron

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti anunta oficial ca cea suspectata ca a ucis marti o tanara impingand-o in fata metroului a fost retinuta pentru 24 de ore si ca se va solicita un mandat de arestde 30 de zile. Potrivit sursei citate, suspecta nu numai ca si-a impins victima pe sinele metroului, ci a si lovit cu piciorul in cap cand incerca sa se urce pe peron pentru a scapa de trenul ce intra in statie.

Comunicatul procurorilor:

"La data de 13.12.2017, procurori criminalisti din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au dispus punerea in miscare a actiunii penale impotriva inculpatei S.M. pentru infractiunile de omor calificat si tentativa de omor.

Totodata, s-a dispus retinerea inculpatei pentru o perioada de 24 de ore.

Din actele de urmarire penala efectuate pana in prezent, au rezultat urmatoarele:

- la data de 12.12.2017, in jurul orei 15:35, in timp ce se afla pe peronul statiei de metrou Costin Georgian, inculpata S.M. a impins o persoana de sex feminin, spre liniile de metrou, cu intentia vadita de a o arunca in fata trenului care tocmai intra in statie;

- la data de 12.12.2017, in jurul orei 19:54, in timp ce se afla pe peronul statiei de metrou Dristor 1, inculpata S.M. a impins o persoana de sex feminin spre liniile de metrou, iar dupa ce victima a cazut pe sine, in timp ce aceasta incerca sa se agate de marginea peronului, a lovit-o in zona capului cu piciorul; urmare a acestor actiuni victima a fost lovita de trenul ce intra in statie si a decedat ca urmare a leziunilor suferite.

In cursul acestei zile, va fi sesizat judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Bucuresti in vederea luarii masurii arestarii preventive a  inculpatei pe o durata de 30 de zile.

Cercetarile sunt continuate de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul D.G.P.M.B.
 
Banner
 
Banner
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready