Paris
London
New York
Thursday, 18 April, 2024
Last Update 20:20
21:27    |    04/12/2018

PS Florentin Crihălmeanu: Nunţiatura Apostolică ne va anunţa cum s-a restabilit vizita Papei Francisc

Papa Francisc va vizita anul viitor mai multe oraşe din România, iar Nunţiatura Apostolică urmează să informeze, la finalul acestei luni, care va fi perioada în care Sfântul Părinte va sosi în ţara noastră, a anunţat, vineri, episcopul greco-catolic PS Florentin Crihălmeanu.

"Va fi o vizită în România, ştim că era plănuită pentru luna mai dar, având în vedere summitul din 9 mai, tocmai administraţia guvernamentală şi prezidenţială au spus că nu pot organiza două vizite într-un termen atât de apropiat. Ca urmare, la sfârşitul acestei luni urmează Nunţiatura Apostolică să ne informeze cum s-a restabilit vizita Pontifului Roman. Ce ştim este că nu va fi numai la Bucureşti, ci şi în alte oraşe importante din ţara noastră, dar nu este fixat programul", a spus PS Florentin Crihălmeanu.

Episcopul greco-catolic, care vineri a participat la dezvelirea statuii Cardinalului Iuliu Hossu, a fost amplasată pe Bulevardul Eroilor, în fata Catedralei Schimbarea la Faţă, şi-a exprimat speranţa că Suveranul Pontif va vizita şi Clujul. AGERPRES
 
Banner
 
Banner
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready