Paris
London
New York
Friday, 03 April, 2020
Last Update 22:52
02:13    |    07/05/2019

Vilejii şi grindină în Bucureşti; temperaturile scad până la maximum 13 grade, marţi după-amiazaPloi torenţiale, vijelii şi grindină sunt prognozate pe parcursul zilei de luni în Capitală unde gradul de instabilitate atmosferică se va accentua treptat, cu o probabilitate mai mare spre seară.

Potrivit prognozei speciale pentru Municipiul Bucureşti, instabilitatea atmosferică se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, intensificări ale vântului, vijelie, descărcări electrice şi grindină.

"În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă însemnate, 10...15 l/mp şi izolat peste 20...25 l/mp. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade", precizează meteorologii.

Începând de luni noaptea de la ora 23:00 până marţi noaptea, cerul va fi noros şi temporar, mai ales la începutul nopţii şi din nou după-amiaza, vor fi averse, posibil însoţite de descărcări electrice. Se vor acumula în jurul a 10 l/mp. Vântul va sufla în general moderat, cu rafale ce vor atinge 45...50 km/h.

Pe parcursul zilei de marţi, vremea se va răci accentuat, astfel că temperatura va varia de la 10 grade în orele dimineţii până în jurul a 11...13 grade după-amiaza.

Administraţia Naţională de Meteorologie precizează că, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, va actualiza mesajul prin avertizări de vreme severă imediată. AGERPRES
 
Banner
 
Banner
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready