Paris
London
New York
Saturday, 20 April, 2024
Last Update 20:20
16:54    |    30/07/2014

Mutu intr-un nou scandal amoros dupa ce s-a pocait. Călina Duca: LOCUIM ÎMPREUNĂ

Adrian Mutu este din nou în atenţia presei şi nu datorită performanţelor sale obţinute pe teren scrie Libertatea. Fotbalistul are, se pare, o relaţie amoroasă cu o blondă sexy din Ploieşti. Călina Duca este un cunoscut model autohton, care a colaborat cu nume mari din lumea modei. Frumoasa blondă Călina Duca se pare că i-a cucerit inima lui Adi Mutu, deşi acesta are o superbă soţie, pe Consuelo. Noul scandal apare dupa ce presa anuntase ca fotbalistul s-a pocăit. «Citesc Biblia şi mă rog în fiecare zi! Dumnezeu mi-a schimbat viaţa!» spunea Mutu.

După ce a fost surprinsă de mai multe ori cu atacantul echipei Petrolul Ploieşti, Călina a recunoscut că are o relaţie cu fotbalistul care durează de aproximativ o lună. Potrivit ph-online, modelul susţine că locuieşte cu Adi Mutu, în Bucureşti.

Călina Duca este o tânără ploieşteancă de 22 de ani. Modelul susţine că a colaborat cu numeroşi designeri autohtoni printre care Cătălin Botezatu, Rita Mureşan, Agnes Toma şi mulţi alţii. "Sunt studentă la ASE şi am ajuns să fiu model în urma unui casting. Am lucrat cu toate numele importante din moda românească. Motto-u meu este: 'totul se întâmplă cu un motiv'. Sunt o persoană visătoare. Îmi doresc să am o casă, o familie şi un job, să fiu realizată", a declarat Călina pentru sursa citată.

Noul scandal apare dupa ce presa anuntase ca fotbalistul s-a pocăit. «Citesc Biblia şi mă rog în fiecare zi! Dumnezeu mi-a schimbat viaţa!» spunea Mutu.

Adrian a intrat în contact cu respectivul cult acum trei ani, dar decizia de a deveni practicant a fost luată de atacant recent, când se înteţiseră zvonurile unui posibil divorţ de Consuelo. “Briliantul” a intrat în contact cu canoanele cultului Creştinilor după Evanghelie în Republica Dominicană, locul de baştină al frumoasei sale soţii. Schimbarea s-a făcut însă treptat, fotbalistul fiind convins să se convertească de către Consuelo.

”S-a petrecut acum trei ani. E vorba de Biserica Creştină după Evanghelie. Nu s-a întâmplat ceva deosebit, n-am avut nici un necaz şi nici o revelaţie. Pur şi simplu, aşa am simţit...Totul a pornit de la Consuelo. Ea a început, a trăit prima această experienţă. Eu am aderat la acest cult încă de acum trei ani, dar doar de două luni şi jumătate practic cu adevărat. Şi familia mea şi-a schimbat religia. În vacanţa din Caraibe, alături de Consuelo, am ascultat-o şi am simţit că e bine să trăiesc şi eu aşa. Practic, Consuelo m-a convins să-mi schimb religia. Nu văd nimic rău în asta, din contră. Sunt lucruri foarte apropiate de cele pe care le învăţasem de mic, acasă. Să nu furi, să nu vorbeşti de rău, să-ţi ajuţi aproapele...” spunea Mutu.

Consuelo nu mai investeste in Romania

Desi abia aştepta să devină femeie de afaceri în ţara soţului,  năravul lui Mutu a întors-o din drum. Consuelo a decis să nu-şi mai deschidă magazin de cosmetice in Romania şi a rămas în ţara natală, scrie Click. Nevasta atacantului de la Petrolul Ploieşti ar fi trebuit să lanseze la începutul anului o linie de cosmetice în România, însă ruşinea de a fi femeie înşelată i-a răsturnat planurile.

„Ar fi momentul oportun să fac ceva şi în România. Am hotărât să aduc aici linia de machiaj pe care am dezvoltat-o, Consuelo by Maite Make-up Company. Probabil că în februarie 2014, aceste produse vor fi deja în magazine”, declara, încrezătoare, Consuelo Mutu, pentru revista “The One”, la finele anului 2013.

Bruneta spera atunci să dea lovitura cu această idee, mai ales că experienţă în domeniu avea din plin, fiindcă în Republica Dominicană deţine un centru de înfrumuseţare. La scurt timp însă, toate planurile doamnei Mutu s-au dus pe apa Sâmbetei. Motivul care a determinat-o să renunţe e legat chiar de soţ. Femeia a aflat din presă despre escapadele “Briliantului” şi a fost extrem de afectată.

Click! l-a contactat pe PR-ul Consuelei, desemnat să se ocupe de promovarea produselor cosmetice în România, însă acesta ne-a răspuns sec: “Din câte ştim, doamna Consuelo Mutu şi-a amânat lansarea  proiectului. Nu am mai vorbit cu dumneaei de câteva luni şi nu a răspuns la e-mailurile noastre şi nici la telefon”. Aşadar, infidelităţile fotbalistului i-au spulberat brunetei îndeletnicirile, iar până la divorţ se pare că mai e doar un pas. 

Din 2005, Mutu şi-a aflat liniştea în braţele frumoasei Consuelo Matos Gomes, originară din Republica Dominicană. Au împreună două fete, Adriana (8 ani) şi Maya (6 ani).

 
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready