Paris
London
New York
Friday, 19 April, 2024
Last Update 20:20
20:30    |    10/10/2014

Sanii, in topul fantasmelor masculine. Cum sa maresti sanii in mod natural

“O femeie fara sani este ca un pat fara perne“, spunea Anatole France. Sanii pot reprezenta pentru o femeie iesirea din anonimat, iar pentru un barbat, modalitatea de a iesi dintr-o stare de letargie. Poate tocmai de aceea sunt preaMARITI de catre artisti.

Ca in multe cazuri, tindem sa dorim ceea ce nu avem si sa fim nemultumiti de ceea ce avem deja. Credeti ca sanii iubitei sunt prea mici? Mai usor de prins in palma, ei amintesc prospetimea adolescentei. Gasiti-le farmecul! Pentru voi sunt pusi in valoare… o bluza mulata, un nasture descheiat…

Cat despre sanii mari, se recomanda singuri.

Inventarea sutienului sa fie doar o prejudecata? Trebuie sa existe insa cel putin o motivatie pentru care acesta e cu adevarat folositor. Banuim ca ar fi creat mai ales pentru barbati.

Ca emotia sa fie mai intensa… si descoperirea, treptata.

Sanii sunt expresia feminitatii! Aveti incredere in ei, caci vor face intotdeauna intrarea in lume! si ce intrare… !

In topul fantasmelor masculine

Foarte multe fantasme ale barbatilor sunt legate de sani. Tresarirea lor la cea mai usoara atingere, mangaierea cu o floare sau cu sexul iubitului, stropirea cu lapte sau ornarea cu frisca… Ei sunt punctul central in preludiu. Nimic nu ii poate inlocui in jocul erotic sau in imaginarea lui. Asa incat orice prilej de a-i atinge nu poate fi decat binevenit.

Sanii oglindesc viata interioara

*Legatura sanilor cu inconstientul si imaginatia este foarte stransa, iar receptivitatea lor la stres este evidenta. De exemplu, inaintea unui examen, unele studente au sanii umflati si durerosi. Alte femei resimt dureri la sani atunci cand vad la televizor scene violente.

*Femeia trebuie sa ii iubeasca si sa stie sa le arate interes, dar, cel mai important, sa sugereze o atentie aparte asupra lor si din partea iubitului. Uneori ele nu sunt multumite de forma sanilor, si astfel, in constient, isi refuza placerea pe care acestia le-o pot oferi. Femeile cu sanii mari, chiar opulenti, pot dezvolta un adevarat complex din pricina lor. Tendinta este de a-i ascunde in haine fara nici o croiala, de a-i camufla stand cocosate si de a-i privi ca pe inamicii nr.1 ai imaginii lor in ochii celorlalti.

Asa se explica optiunea pentru operatii estetice.

* Neimplinirile din plan sexual se repercuteaza in timp asupra sanilor si pot favoriza aparitia tumorilor, a chisturilor mamare sau chiar a cancerului. Toate aceste probleme isi au sursa, in mod evident, in cadrul cuplului, dar tot aici ele isi pot gasi rezolvarea, prin cat mai multa dragoste.

*Ca si starile emotionale, medicamentele actioneaza direct asupra creierului, actioneaza prin intermediul hipofizei si asupra secretiilor hormonale, deci si asupra sanilor. Astfel, s-a constatat ca secretiile si chisturile mamare, congestionarea sanilor si alte asemenea probleme pot fi, in unele situatii, cauzate de tranchilizante, dar oprirea tratamentului face sa dispara ,aceste modificari. in asemenea cazuri era posibil sa apara o neasteptata lactatie.

Retete miraculoase de marire a sanilor

*Orice exercitiu care dezvolta pieptul, dezvolta si sanii. Deci respirati adanc si prohmd, faceti gimnastica. Evitati toate sfaturile stupide ale prietenelor care va indeamna sa tineti cure exagerate de slabire. Atat de incitanti, sanii sunt, in mare parte, niste pernite de grasime. De aceea sanii femeilor cu o vitalitate debordanta sunt atat de atragatori.

* Aveti sanii mici? Un motiv in plus pentru a-i atinge, a-i alinta si a-l ruga pe iubitul vostru sa ii maseze si mentalizeze asa cum ii doreste. Iata cateva retete care va pot ajuta sa va modelati si sa va mariti sanii in mod armonios. Pentru masaj folositi ulei din germeni de grau sau de porumb, ulei de marar sau pentru o indeletnicire atat de… dulce, chiar extract din lemn dulce.

*Pentru ca sanii sa fie mai obraznici, mai provocatori, folositi infuzie rece de salvie (o lingura de planta uscata la 250ml apa – se lasa peste noapte la infuzat, iar dimineata se bea pe stomacul gol, cu 30 de minute inainte de masa), coaja de salcie, suc de radacina de angelica (de 3 ori pe zi cate 10 picaturi intr-un pahar de apa, suc de mere, lamaie, portocale sau grapefruit )

*Sanii sunt lipsiti de musculatura. Cu cat pielea este mai elastica si mai bine intretinuta, cu atat sanii nostri vor fi mai frumosi. Desigur, indirect, musculatura pectorala si chiar muschii spate lui pot influenta modul in care ei sunt pusi in valoare. De aceea spuneti “da” inotului sau oricarui alt sport. Stimulati elasticitatea pielii prin dusuri zilnice alternative, calde-reci si masaje pectorale energice cu un prosop ud. Daca pielea dumneavoastra si-a pastrat elasticitatea, sanii pot fi intretinuti spalandu-i zilnic mai intai cu apa calduta si apoi frictionandu-i cu apa rece.

*Dar mai miraculoase decat orice reteta sunt sexualitatea si iubirea transfiguratoare.

www.seductiatrupului.ro

 

 
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready