Paris
London
New York
Thursday, 18 April, 2024
Last Update 20:20
16:33    |    11/02/2015

Rusia către americani: Spuneți omenirii adevărul despre extratereștri sau dacă nu, o vom face noi

Pe agenda de lucru a Rusiei la World Economic Forum a fost trecut și îndemnul adresat președintelui SUA, Barack Obama, că a venit timpul pentru ca omenirea să afle adevarul despre existența extratereștrilor. În această inițiativa a Rusiei se precizează că, dacă SUA nu vor lua în considerare acest anunț, atunci Kremlinul își va asuma unilateral această sarcină, scrie europeanknightsproject.com.

Subiectul nu este nou. Rusia a mai făcut astfel de afirmații și în urmă cu aproximativ 2 ani. Dimitri Medvedev a fost atunci protagonistul unui eveniment aparent neprogramat, din data de 7 decembrie 2012, când după filmarea unui interviu, el a continuat să răspundă la unele întrebari sensibile legate de extratereștri, crezând că microfonul său a fost inchis. În realitate, acesta rămăsese cuplat la rețea, astfel încât întregul dialog cu reporterul a fost înregistrat. Medvedev a fost intrebat atunci dacă „președintelui îi este înmânat, odată cu valiza nucleara, și un dosar secret ce cuprinde informații despre extratereștri".

Medvedev a răspuns fără să ezite: „Odată cu valiza ce conține și codurile de lansare a focoaselor nucleare, președintele primește de asemenea și un dosar ultra-secret, care conține informații despre ființele extraterestre care ne-au vizitat planeta (...) Nu vă voi spune câți extratereștri se află în prezent printre noi, pe Pământ, deoarece acest lucru ar cauza panică. (...) Ce putem spune destul de sigur este că, din semnalele care apar până în prezent, Kremlinul va face singur acest pas, fără ezitare, în curand.", a spus Medvedev.

https://www.youtube.com/watch?v=zHCSpm2kepo

 
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready