Paris
London
New York
Thursday, 25 April, 2024
Last Update 20:20
12:57    |    13/06/2015

Vladimir PUTIN ASASINAT ? Fosta soţie a lui Vladimir Putin, Ludmila susţine că liderul de la Kremlin este MORT

Fosta soţie a lui Vladimir Putin, Ludmila, a acordat un interviu în presa din Vest, în care susţine că liderul de la Kremlin a decedat. Cel care conduce acum Rusia ar fi o sosie a acestuia, agreat de oamenii cu putere financiară din Rusia. Chiar dacă neverosimilă, dezvăluirea alimentează speculaţiile din martie, când s-a discutat despre dispariţia lui Putin.

Jurnalista Tania Rahmanova a fost prima care a susţinut că la Moscova a avut loc o lovitură de stat şi că fostul ofiţer KGB ar fi fost ucis, în locul lui fiind instalată o sosie care să execute dorinţele elitelor din Rusia. Văzută de mulţi drept o excentrică, ziarista şi-a găsit povestea confirmată chiar de către fosta soţie a lui Putin, Ludmila. Aceasta trăieşte în prezent alături de fiicele sale în străinătate, sub identităţi false, dar a acceptat, se pare, să vorbească despre unul dintre cele mai controversate subiecte ale ultimilor ani.

Aceasta susţine că fostul soţ a fost trecut pe "linie moartă", cei mai bogaţi oameni din Rusia luând această decizie pentru că acesta nu le-ar mai fi servit aşa cum se aşteptau interesele. Este ştiut faptul că Putin avea mai multe sosii, iar când una dintre acestea a ajuns să interpreteze suficient de bine rolul liderului rus, i-ar fi luat locul. Ludmila a povestit în detaliu şi ultima noapte petrecută de adevăratul Putin alături de fetele sale, pentru ca apoi să detalieze cum agenţii ruşi i-au răvăşit locuinţa, în căutarea unor hârtii secrete, la care doar preşedintele ar fi avut acces.

Totul s-ar fi întâmplat pe 15 martie 2015, adică exact când ziarele speculau pe seama faptului că el ar fi grav bolnav. După o scurtă perioadă de incertitudine, Putin a fost văzut din nou în public, dar conform fostei soţii acesta nu era altceva decât o sosie care interpreta aproape perfect fiecare gest al preşedintelui rus.

De notat că Alexei Navalnîi, unul dintre opozanţii lui Putin, a semnalat în mai multe rânduri că Putin nu şi-ar mai face apariţia la multe dintre evenimentele importante, preferând să trimită o sosie. Conform Ludmilei, acest individ care seamănă izbitor cu Putin - dar care ar avea o cicatrice deasupra sprâncenei, astfel că similitudinile nu sunt chiar perfecte -, ar fi devenit, la dorinţa elitelor ruseşti, unul dintre cei mai puternici oameni din lume. În fapt, doar o marionetă cu putere, comandată din umbră de miliardarii ruşi.

Chiar dacă ipoteza pare mai degrabă fantasmagorică, mulţi lideri au avut de-a lungul timpului, sosii. Inclusiv Nicolae Ceauşescu a apelat la astfel de variante, pentru a nu fi nevoit să iasă public de fiecare dată, dar şi din nevoia de securitate.

 
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready