Paris
London
New York
Friday, 01 July, 2022
Last Update 09:51
16:41    |    12/10/2012

Tăriceanu: Singurul câştig dintr-o asociere cu Becali ar fi doar dacă PNL s-ar apuca de fotbal

Fostul preşedinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu a declarat că singurul câştig dintr-o asociere a partidului cu George Bercali ar fi doar dacă PNL s-ar apuca de fotbal sau de tranzacţii imobiliare.

"Nu mi se pare un lucru care să merite salutat, pentru că nu văd care ar fi câştigul USL sau PNL din asemenea asociere, doar dacă PNL ar începe să se ocupe de fotbal sau de tranzacţii imobiliare. Trebuie să fie compatibilitate de valori", a afirmat fostul premier la Digi 24.

El a confirmat că va candida pentru Senat în Colegiul 2 din Sectorul 1.

Europarlamentarul George Becali declară că va candida la alegerile parlamentare, sub sigla USL, într-un colegiu din Sectorul 6, susţinând că a avut joi o discuţie cu liderul PNL Crin Antonescu privind încheierea unui protocol de susţinere între PNG şi Uniune.

Becali a spus, într-o intervenţie la Realitatea TV, că a avut o discuţie telefonică, joi, cu preşedintele PNL Crin Antonescu şi că nu se va face o fuziune a PNG-PNL - o variantă menţionată de el anterior -, ci un protocol de susţinere între PNG şi USL.

"Voi candida sub sigla USL într-un colegiu din Sectorul 6, al PNL", a afirmat Becali.

El a susţinut că, în discuţia avută, Antonescu a arătat că a vorbit şi cu preşedintele PSD Victor Ponta şi că luni cei trei vor semna protocolul.

Becali nu a precizat dacă va candida pentru Senat sau Camera Deputaţilor, ci doar că este vorba de un colegiu din Sectorul 6.

Ulterior, primarul liberal al Sectorului 6, Rareş Mănescu, a menţionat, la Realitatea TV, întrebat cu cine a negociat Gigi Becali, că acesta "a avut nişte discuţii cu conducerea USL". Chestionat în ce colegiu ar putea candida Becali, el a indicat colegiul 24, din Drumul Taberei, care ar "prinde şi Ghencea".

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready