Paris
London
New York
Saturday, 20 April, 2024
Last Update 20:20
16:54    |    16/01/2013

Becali despre jurnalista jignită: " A meritat să o fac tâmpită ! O educ eu!"

Deputatul PNL Gigi Becali a declarat, marţi seara, în cadrul unei intervenţii la Realitatea TV, că jurnalista jignită şi-a meritat apelativul primit şi că orice femeie începe să se certe cu un bărbat trebuie să se aştepte să fie jignită şi înjurată, "ceea ce e ok".

"Nimeni nu se comportă aşa de respectuos cum mă comport eu cu jurnaliştii. Eu pe lângă faptul că mă comport respectuos, atunci când văd obrăznicie, mă comport ca atare[...]. Fetele mele şi nevasta mea nu intră în conflicte şi nu se ceartă cu bărbaţii. Dacă te apuci sa te certi cu un barbat trebuie sa te astepti sa fii jignita, injurata, ceea ce e ok. Dar tu eşti jurnalistă ca să pui întrebări, nu ca să enervezi lumea [...]. A meritat să o fac tâmpită. Să se înveţe minte, eu o educ. Altă dată să nu mai vorbească cu bărbaţii", a declarat Gigi Becali, la Realitatea TV.

Gigi Becali a jignit din nou o jurnalistă Realitatea TV

Deputatul liberal a continuat seria jignirilor la adresa Marinelei Mititelu, jurnalistă Realitatea TV, de data aceasta chiar în Palatul Parlamentului.

Duminică, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, deranjat că este întrebat de ce sfidează legea şi spune că nu vrea să-şi facă publică averea, demnitarul a răspuns la întrebări în stilul caracteristic. Mai precis, prin înjurături şi jigniri.

Luni, deputatul PNL Gigi Becali a vorbit, la Realitatea TV, despre limbajul său colorat şi jignirile aduse jurnaliştilor, afirmând că "îi pare rău că îşi iese din fire" dar că, pe viitor, nu va mai răspunde jurnaliştilor la telefon "pentru că nu e obligat".

"Care e păcatul meu de fapt? Bunul meu simţ de a răspunde la orice telefon (...) Nu voi mai răspunde", a avertizat Becali.

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready