Paris
London
New York
Thursday, 18 April, 2024
Last Update 20:20
02:57    |    20/10/2014

Udrea: Această campanie nu prea are nerv; Ponta și Iohannis par într-un tandem

Candidata Partidului Mișcarea Populară (PMP) la Președinție, Elena Udrea, consideră că în campania electorală nu există competiție și că principalii candidați, Victor Ponta și Klaus Iohannis, par mai degrabă într-un "tandem" decât într-o competiție.

"Mi se pare că această campanie nu prea are nerv, nu prea există competiție. Mă așteptam de la principalii doi candidați, așa cum arată sondajele în acest moment, de la domnul Ponta și de la domnul Iohannis, să văd că sunt într-o competiție. Ei par mai degrabă într-un tandem. Nu prea au ce să își reproșeze. Cred că această campanie ar trebui să dea ocazia electoratului să aleagă într-adevăr între cei care doresc votul acestuia și candidații să se prezinte în fața electoratului cu propriile programe. Să urmărim programele candidaților, și nu scandaluri permanente legate de subiecte care nu au legătură cu ceea ce ar trebui să se întâmple în această perioadă", a declarat Elena Udrea duminică seară la TVR 1.

Întrebată dacă simte lipsa unor dezbateri deschise la care să participe toți candidații, ea a spus că se simte această lipsă și că principalii candidați "fug" de dezbateri.

"Eu l-am provocat pe domnul Iohannis, începând de vineri curge timpul, am pornit un cronometru. L-am provocat în primul rând pe domnul Iohannis, candidatul presupus al Opoziției, la o confruntare, la o dezbatere în fața electoratului de centru-dreapta, în fața electoratului nehotărât, pentru a arăta care este adevăratul candidat de Opoziție, adevăratul candidat care poate și vrea să îl învingă pe Victor Ponta în turul II. L-am provocat și pe Victor Ponta la o dezbatere încă de la începutul campaniei", a spus Elena Udrea.

În opinia sa, Klaus Iohannis poate să ducă la situația în care în turul II să existe doi candidați USL.

"Eu susțin că domnul Iohannis, așa cum arată acum sondajele, fiind pe locul II, poate să ne ducă în situația în care în turul II să avem doi candidați USL, adică pe Victor Ponta și pe Klaus Iohannis", a mai spus Udrea.

Ea consideră că electoratul are nevoie de o dezbatere între ea și Klaus Iohannis pentru a vedea cu adevărat cine "este cel care vrea și care poate să îl învingă pe Victor Ponta în turul II".

"De la domnul Klaus Iohannis nu au auzit până acum o critică adusă guvernării Ponta. Nu l-am auzit să spună ceva despre principalul său contracandidat, Victor Ponta. Mai mult, ne-a și spus că, dacă va câștiga președinția României, îl va păstra pe Victor Ponta prim-ministru", a afirmat Elena Udrea.

AGERPRES

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready