Paris
London
New York
Friday, 26 April, 2024
Last Update 20:20
02:50    |    24/10/2014

Udrea: Mi-aș dori să fac un schimb de birouri cu Băsescu - eu să merg la Cotroceni, el să vină șef la PMP

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale Elena Udrea a declarat, joi, că și-ar dori să facă schimb de birouri cu Traian Băsescu.

"Faptul că Traian Băsescu va veni la PMP arată că preocuparea și implicarea dânsului în politică pe mai departe va continua. Va continua să dorească să construiască acel partid pe care l-a gândit atunci când a dat drumul la proiectul Mișcarea Populară și o va face din interior, din PMP. Eu mă gândeam cum ar arăta, știți, Victor Ponta e clar urmașul politic al lui Adrian Năstase, eu sunt fără discuții urmașa politică a lui Traian Băsescu, mă gândeam (...) dacă în această competiție ar trebui să se lupte Victor Ponta cu Adrian Năstase versus Elena Udrea cu Traian Băsescu.

 Apare ceva și mai interesant în planul partidelor politice post alegeri, în situația în care eu nu voi fi la Cotroceni, pentru că mi-aș dori să fac un schimb de birouri, să merg eu la Cotroceni și să vină domnul Băsescu la biroul președintelui PMP, în situația în care nu va fi așa am auzit că la PSD s-a anunțat un tandem Sebastian Ghiță — Liviu Dragnea.

Mă gândeam cum ar fi ca acestui tandem, dacă nu va fi Udrea președintele țării și PMP la guvernare, atunci să vedem un tandem pe scena politică, stânga să fie cu Dragnea-Ghiță, iar centru-dreapta și Opoziția să fie reprezentată de Udrea și Băsescu. Atunci am avea cu adevărat o luptă a Puterii cu Opoziția", a spus Udrea pe B1 tv.

AGERPRES

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready