Paris
London
New York
Thursday, 25 April, 2024
Last Update 20:20
17:03    |    24/10/2014

IPP: Ponta, singurul candidat care nu a răspuns până în acest moment invitației de a participa la dezbatere

Institutul pentru Politici Publice (IPP) precizează că Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidențiale, este singurul până în acest moment care nu a oferit un răspuns propunerii de a participa miercuri la dezbaterea electorală cu primii șase candidați.

"Victor Ponta, candidatul Alianței PSD — UNPR — PC la Președinția României, este singurul care nu a răspuns până în acest moment propunerii IPP de a participa la dezbaterea electorală cu primii șase candidați, prevăzută a se organiza miercuri. Le mulțumim tuturor celorlalți candidați: Klaus Iohannis, Călin Popescu Tăriceanu, Monica Macovei, Teodor Meleșcanu și Elena Udrea care au răspuns invitației IPP, sub rezerva participării tuturor candidaților vizați de formatul dezbaterii propuse de IPP", se arată într-un comunicat de presă al IPP remis vineri AGERPRES.

IPP îi solicită lui Victor Ponta să-și precizeze poziția în această privință până duminică.

"Având în vedere că organizarea unui asemenea eveniment excepțional implică un efort logistic consistent din partea organizatorilor, dar și un efort de sincronizare a agendelor de campanie ale candidaților vizați, îi solicităm public candidatului Victor Ponta să formuleze un răspuns ferm invitației IPP până duminică", afirmă reprezentanții IPP.

AGERPRES

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready