Paris
London
New York
Tuesday, 23 April, 2024
Last Update 20:20
23:35    |    30/10/2014

Udrea: Luni am fost fotografiată în propriul meu apartament. Nu mă retrag din competiţie

Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că luni, 27 octombrie, spre miezul nopţii, a fost fotografiată în apartamentul în care locuieşte cu chirie.

"Luni, 27 octombrie, am fost fotografiată în propriul meu apartament, apartament cu chirie în care locuiesc, locuiesc la parter, livingul este pe două laturi, spre miezul nopţii am fost fotografiată în propria locuinţă", a precizat Elena Udrea.

"E o presiune extraordinară la care sunt supusă şi vă spuneam ieri că se cere retragerea mea din competiţie (pentru Preşedinţie - n.r.). Evident că nu mă voi retrage, reiau ce am spus ieri, nu mă retrag din această luptă. O duc până la capăt cu convingerea că este o luptă nu pentru Elena Udrea, nu pentru partidul pe care îl reprezint, ci pentru democraţie", a adăugat Elena Udrea.

Ea a arătat că nu este posibil ca la 25 de ani de la Revoluţie România să se întoarcă într-o perioadă caracterizată prin frică. Ea a adăugat că nu ar vrea să mai trăiască vreodată vremurile în care tatăl său o punea să asculte la uşă dacă urcă cineva pe scară cât timp el asculta Europa Liberă în baie.

"Nu este posibil ca la 25 de ani de la Revoluţie, la 10 ani de când unii dintre noi, printre care mă număr şi eu, alături de Traian Băsescu, ne-am luptat pentru instituţii puternice, independente, depolitizate, nu este posibil să riscăm să ne întoarcem într-o perioadă în care ne era tuturor frică cu cine ne întâlnim, ce vorbim, ne era teamă că Securitatea află ce punem pe masă şi nu aş vrea să mai trăiesc vreodată vremurile în care tatăl meu, Dumnezeu să-l ierte, ne punea să acultăm la uşă dacă urcă cineva pe scară cât asculta el Europa Liberă în baie. Sunt vremuri care din punctul meu de vedere ar trebui să ţină de trecut definitiv, iar puterea în această ţară trebuie exercitată democratic şi în numele poporului", a precizat Udrea.

Udrea a mai spus că "o clasă politică coruptă, dar şi manipulată de reprezentanţi ai serviciilor secrete înseamnă moartea democraţiei şi libertăţii".

De asemenea vorbim despre faptul că a fost fotografiată în februarie când se afla într-un week-end la Paris, Elena Udrea a arătat că nu s-a gândit niciodată că este urmărită.

De asemenea s-a întrebat ce mai urmează şi singură şi-a răspuns că probabil "fotografiile de luni din propria casă".

Mediafax

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready