Paris
London
New York
Thursday, 25 April, 2024
Last Update 20:20
17:33    |    25/11/2014

Ponta: După un an foarte greu m-am dus în concediu pe banii mei

Premierul Victor Ponta a precizat luni că a fost în ultimele zile în concediu, pe banii săi, adăugând că tot ceea ce s-a vehiculat în mass-media sunt minciuni "inventate de un ofițer acoperit".

"Vreau să vă lămuresc un lucru. Unu — după un an foarte greu da, m-am dus câteva zile în concediu pe banii mei, nu ai Guvernului. S-a publicat în Monitorul Oficial, dl Oprea a asigurat foarte bine conducerea Guvernului.

Doi — toate minciunile și poveștile pe care le-ați văzut — stăteați aseară să pândiți avioane private care urmau să vină din Lună, note de plată despre ceva, cel puțin toți cei care mă cunosc de 40 de ani știu că nu beau whisky, poate alți președinți — toate aceste lucruri fac parte dintr-un scenariu care s-a construit și de când dl. Turcescu s-a deconspirat a rămas dl Rareș Bogdan ofițer acoperit care prezintă aceste lucruri.

Eu vreau să-mi fac treaba în continuare serios", a precizat Ponta, la Palatul Parlamentului, întrebat de jurnaliști dacă s-a aflat în concediu în Emiratele Arabe.

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready