Paris
London
New York
Saturday, 20 April, 2024
Last Update 20:20
19:10    |    19/12/2014

Alina Gorghiu: Vasile Blaga a avut timp o lună și jumătate să vadă cât pot să fiu de manipulată

Co-președintele Partidului Național Liberal (PNL), Alina Gorghiu, a declarat vineri, la Galați, că al doilea co-președinte, Vasile Blaga, a avut timp o lună și jumătate în timpul campaniei prezidențiale să vadă dacă poate să fie manipulată sau nu.

Gorghiu a răspuns astfel unei întrebări privind reproșul adversarilor politici, potrivit cărora a fost aleasă co-președinte PNL pentru că poate fi ușor manipulată de Vasile Blaga.

"Puteți să-l întrebați pe Vasile Blaga cât de ușor sunt de manipulat, a avut parte de mine deja, am făcut parte din echipa scurtă de campanie, timp de o lună jumătate și am lucrat cot la cot, așa că a avut ocazia să vadă cât de ușor sau de greu e să se lucreze cu mine. Asta cu manipularea este cea mai facilă critică, cel mai greu de demonstrat și n-aș răspunde la așa ceva, ci la chestii de substanță, nu glumițe și cancanuri.

Un om politic are menirea să vorbească lucruri serioase, să se preocupe de construcție, iar cu Vasile Blaga asta vom face, vom construi, pentru că este foarte mult de lucru. De la momentul fuziunii și până azi nu s-au făcut decât pași foarte mărunți, este adevărat, am avut cel mai mare succes electoral cu Klaus Johannis, însă greul abia acum începe, și nimic din ce urmează să facem nu va fi ușor, dar sunt convinsă că localele și parlamentarele vor fi finalul unui proces complicat al fuziunii, dar încununat de succes", a spus Alina Gorghiu.

Ea a adăugat că după o scurtă perioadă de timp va demonstra că din 2000, de când este în PNL, n-a trecut vremea degeaba pe lângă ea.

Alina Gorghiu a făcut apel la "liniște, unitate și consens", precizând că, după succesul electoral al lui Klaus Iohannis, "greul abia acum începe".

"Am convingerea că sfârșitul de an va fi unul liniștit. Avem nevoie de liniște, unitate, de consens și avem nevoie de un an mult mai bun în care să înțelegem că trebuie să facem ceva, trebuie să aducem un aer proaspăt și în politică și absolut în orice domeniu, pentru că semnalul a fost prea puternic ca să putem să-l ignorăm", a afirmat Gorghiu.

Alina Gorghiu și Vasile Blaga au fost prezenți vineri la Galați, unde au participat la cea de-a XXI-a ediție a Galelor premiilor PNL.AGERPRES

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready