Paris
London
New York
Friday, 26 April, 2024
Last Update 20:20
20:16    |    21/12/2014

Băsescu: Plec liniștit de la Cotroceni

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a declarat duminică, în redacțiile ziarelor "Evenimentul zilei'" și "Libertatea", că pleacă "liniștit" și "împăcat" de la Cotroceni, încurajat și de faptul că ceea ce a fost bun în cele două mandate ale sale a fost recunoscut public.

"Plec liniștit (...) și probabil m-a încurajat în acest sentiment și ceea ce am văzut prin presă în ultimele săptămâni. Oricât m-au tăvălit, ce era de recunoscut au recunoscut', a declarat Traian Băsescu.

El a adăugat că nu a avut emoții la predarea mandatului și nu ar fi observat ca noul președinte Klaus Iohannis să fi avut emoții.

Traian Băsescu a mai menționat că ar prefera ca oamenii să-i spună 'domnule comandant' și nu 'domnule președinte', menționând că mandatul său de șef de stat a expirat, dar brevetul de comandant de navă este valabil până în anul 2016.

Băsescu a spus că intenția sa este de a se odihni o perioadă, după încheierea celor două mandate.

Fostul șef al statului a vizitat redacțiile 'Evenimentul zilei' și "Libertatea" la scurt timp după ceremonia de predare a mandatului, desfășurată duminică, la Cotroceni.AGERPRES

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready