Paris
London
New York
Friday, 19 April, 2024
Last Update 20:20
17:05    |    01/02/2015

Vanghelie: Ponta şi Oprea sunt corupţi, în guvern sunt multe "cumetrii şi încuscreli"

Primarul Sectorului 5 Marian Vanghelie i-a criticat dur, duminică, la lansarea proiectului politic "România noastră", pe Victor Ponta şi Gabriel Oprea, aratând că aceştia sunt corupţi şi că sunt multe "cumetrii şi încuscreli" în Guvern.

"Mă întorc la fostul meu coleg, Victor Ponta, Dumnezeu să-l ierte pentru că s-a dus. Nu ştiu dacă băiatul ăsta iubeşte pe cineva. Nu ştiu dacă băiatul acesta se gândeşte la acei oameni care nu au din ce să trăiască. (...) A vrut să candideze la preşedinţie săracul, dumezeu să-l ierte, nu era pentru aşa ceva", a spus Vanghelie, participanţilor la Romexpo, la lansarea proiectului politic "România noastră", alături de Mircea Geoană.

El a spus că mulţi parlamentari se vor alătura acestui proiect. "O să vedeţi câţi parlamentari o să fie alături de noi la moţiunea de cenzură, o să i se blocheze ochelarii lui Victor Ponta", a adăugat Vanghelie.

El a mai arătat că Gabriel Oprea este "un om corupt" care a făcut presiuni asupra parlamentarilor să nu vină alături de noul proiect politic.

"Gabriel Oprea este un om corupt şi nu mai poate conduce Ministerul de Interne. E inadmisibil ca parlamentarii să fie ameninţaţi cu ministrul de Interne să nu fie prezenţi aici", a adăugat Vanghelie.

Marian Vanghelie a mai spus că el nu este speriat şi se "duce înainte, înainte".

"Nu mi-e frică sa spun: sunt nişte bani luaţi cu redevenţele cu OMV de Ghiţă în numele lui Ponta", a mai spus Vanghelie.

El a arătat că nu se mai poate face numiri numai "pe cumetrii", arătând că Oprea este naşul fiului lui Ponta.

"Hai să punem în funcţii oameni normali, nici veri, nici fini. Dacă vedeţi organigrama Guvernului, câte încuscreli şi cumetrii, nu vă va veni să credeţi", a mai spus Vanghelie.

El a mai arătat că nu mai trebuie acceptate asemenea compromisuri şi trebuie oprit tot sistemul care se fraudează, de la licitaţiile publice, la fonduri europene.

Mediafax

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready