Paris
London
New York
Wednesday, 24 April, 2024
Last Update 20:20
20:33    |    12/05/2016

Ponta: Guvernul Cioloș nu are niciun merit la Deveselu; trebuiau invitați cei care au contribuit

Fostul premier Victor Ponta susține că ar fi fost "absolut normal" ca la momentul inaugurării sistemului de apărare antirachetă Aegis Ashore de la Deveselu să fie invitați cei care "chiar au avut o contribuție", făcând referire la foști miniștri ai Afacerilor Externe și Apărării.

Cioloș către Ponta: Acuzațiile tale,Victor, mi se par deplasate, prezența mea la Deveselu, determinată de funcția de premier

"Este prima dată când nu e cazul să îl mai iert pe Dacian Cioloș, pentru că în acest caz mitocănia este prea evidentă (și credeam că nu îl caracterizează)! Având în vedere faptul că el, personal, și Guvernul său nu au absolut niciun merit legat de proiectul de la Deveselu, dar și faptul că aliații NATO și cei americani știu foarte bine cu cine au luat decizii și cu cine au lucrat din 2011 până acum, era absolut normal să invite la momentul de inaugurare pe cei care chiar au o contribuție la asta!", a scris Ponta, joi, pe Facebook.

El îi transmite lui Cioloș că așteaptă scuze pentru "această gafă total impardonabilă".

"Și sper că domnul Cioloș nu suferă de boala numită 'Iohannită' — adică să îți asumi ce fac alții doar pentru că tu ești total incapabil să faci ceva! Dacă pe Băsescu, pe Gabi Oprea și pe mine nu îi dă voie Iohannis să ne invite (după ce a fost prins că a furat o casă, nici eu nu vreau să mă afișez cu el, că mă compromit), cel puțin pe Mircea Dușa, Titus Corlățean și Bogdan Aurescu era de bun simț să îi văd la ceremonie! Dacian, aștept cu încredere ca pentru această gafă total impardonabilă să îți prezinți scuzele cuvenite! Să nu mă dezamăgești, te rog!", a mai scris Ponta pe rețeaua de socializare.

Sistemul de apărare antirachetă Aegis Ashore de la Deveselu a fost inaugurat, joi, în prezența secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, a premierului Dacian Cioloș și a altor înalți oficiali. AGERPRES
 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready