Paris
London
New York
Thursday, 25 April, 2024
Last Update 20:20
13:21    |    20/06/2016

Iohannis: Relația româno-germană este foarte bună, începând de la cel mai înalt nivel politic

Relația româno-germană este foarte bună, începând de la cel mai înalt nivel politic, până la relațiile economice, care devin din ce în ce mai bune, a declarat președintele Klaus Iohannis, luni, la Palatul Cotroceni.

"Pentru noi este o mare bucurie că ne vizitați, după ce, domnule președinte federal, am avut o vizită pe care am clasificat-o ca foarte bună când am fost acum câteva luni de zile în Berlin. Eu cred că astăzi avem ocazia să discutăm despre multe lucruri care ne leagă, despre lucruri pe care le avem în comun și despre oportunitățile pe care le avem în relația româno-germană, relație care este foarte bună, începând de la cel mai înalt nivel politic, până la relațiile economice care devin din ce în ce mai bune, și sunt foarte bucuros că în acest sens împreună ne vom adresa și oamenilor de afaceri ", a declarat Klaus Iohannis la începutul convorbirilor oficiale pe care le poartă cu omologul său german, Joachim Gauck.

După convorbirile oficiale care se poartă în plenul celor două delegații, cei doi șefi de stat vor susține o declarație de presă comună. AGERPRES
 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready