Paris
London
New York
Thursday, 18 April, 2024
Last Update 20:20
14:40    |    07/02/2017

Grindeanu, despre organizarea referendumului: Nu e simplu să găsești 50 de milioane de euro; vom face eforturi

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, marți, că Guvernul va găsi bani pentru organizarea referendumului solicitat de șeful statului și, deși "nu e simplu să găsești 50 de milioane de euro", Executivul va face eforturi.

"Dacă Parlamentul a hotărât, o să găsim. Nu e simplu să găsești 50 de milioane de euro. Vom face eforturi fiindcă asta e partea pe care, având în vedere cadrul legal din România, trebuie s-o punem în practică", a afirmat Grindeanu, la Palatul Parlamentului.

El a amintit că Parlamentul a avut rolul de a aviza referendumul, urmând ca Guvernul să-l organizeze.

"E un lucru simplu. Ca temă (...), sigur, chiar mi se pare că e o temă cu care nu ai cum să nu fii de acord", a spus prim-ministrul.

Referindu-se la discursul susținut de șeful statului Klaus Iohannis în Parlament, Grindeanu a spus  că el ar fi făcut un îndemn la calm, stabilitate și la revenirea la normalitate.

"Nu-mi permit eu să fac observații despre ce spune președintele României sau altcineva. Aș fi făcut un îndemn la calm, la stabilitate, la revenire la normalitate. Mai mult de atât, eu nu am ce să comentez vizavi de discursul președintelui", a spus Grindeanu, la Palatul Parlamentului.

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready