Paris
London
New York
Friday, 19 April, 2024
Last Update 20:20
23:46    |    25/05/2017

Iohannis, despre discuțiile cu Trump și Macron: Le-am adresat bun venit la NATO; i-am asigurat de sprijinul României

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că le-a urat omologilor săi din Statele Unite ale Americii, Donald Trump, și din Franța, Emmanuel Macron, un călduros bun venit la NATO și că i-a asigurat de sprijinul României.

"Chiar dacă nu a fost un summit NATO obișnuit, a avut o semnificație politică deosebită. Din punct de vedere politic, reuniunea de astăzi a fost prima întâlnire la nivel înalt a Alianței la care au participat noul președinte al Statelor Unite și noul președinte al Franței. Le-am adresat un bun venit călduros la NATO și i-am asigurat de tot sprijinul meu și al României, care are parteneriate strategice solide cu ambele țări", a spus Iohannis, după întâlnirea șefilor de stat și de guvern din statele membre NATO care a avut loc la Bruxelles.

Președintele Klaus Iohannis a avut, joi, scurte discuții cu lideri ai NATO, între care președintele SUA, Donald Trump, cancelarul german Angela Merkel și premierul Canadei, Justin Trudeau, președintele Franței, Emmanuel Macron, și premierul Belgiei, Charles Michel.

AGERPRES
 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready