Paris
London
New York
Thursday, 20 September, 2018
Last Update 17:56
22:47    |    09/10/2017

Tudose, despre relația cu Dragnea: N-aș putea spune că suntem într-un moment fericit al relației

Premierul Mihai Tudose a declarat luni că nu poate spune că se află "într-un moment fericit" al relației sale cu președintele PSD, Liviu Dragnea.

Întrebat la Antena 3 dacă există o tensiune între el și președintele PSD, șeful Executivului a răspuns: "N-aș putea spune că suntem într-un moment fericit al relației".

Totodată, chestionat cu privire la motivele pentru care s-a ajuns în scurt timp de la numirea sa la conducerea Guvernului la această neînțelegere cu liderul PSD, Tudose a răspuns: "Nu știu, o să ne lămurim mâine".

De asemenea, Tudose a spus că nu are ce să își reproșeze cu privire la această relație.

Pe de altă parte, întrebat dacă are ce să reproșeze altora, Tudose a afirmat: "Mâine vom face o asemenea discuție, când vorbim despre toate bărbătește. Ceea ce a contat foarte mult în decizia de astăzi, de a analiza (...) activitatea Guvernului, eficientizare, fiindcă până la urmă nu este un sport individual, este vorba de Guvern și a arunca țara în haos acum, totuși (...), nu e o oportunitate pentru nimeni, chiar pentru nimeni. Avem responsabilități, avem proiecte în derulare, dar (...) nu este nici vorba de a ne lega cu lanțuri de scaune, de a nu vrea să părăsim anumite funcții, ci dimpotrivă, eu îmi mențin opinia, guvernăm pentru oameni, și nu împotriva lor".

AGERPRES
 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready