Paris
London
New York
Thursday, 25 April, 2024
Last Update 20:20
00:46    |    18/08/2014

Blonda din Romania care i-a luat mintile lui Messi!

Acum un an, toata ziarele vuiau despre escapada lui Messi intr-un club din Las Vegas. Internationalul a fost fotografiat de paparazii in momentul in care isi baga capul intre sanii unei blonde. CANCAN.ro a aflat ca cea care i-a atras atentia este romanca.

Lionel Messi a fost la un pas sa divorteze de sotia lui, in momentul in care paparazzii l-au fotografiat intr-un club din Las Vegas, in ipostaze intime alaturi de o blonda focoasa. Se pare ca cea care i-a atras atentia este o romanca, stabilita de cativa ani in America.

Cine a spus ca "romancele sunt cele mai frumoase femei", a avut mare dreptate. Dovada ca, imediat ce a vazut-o, Messi si-a pierdut mintile. Paparazzii i-au fotografiat pe cei doi in momente de tandrete, mai exact cand blonda ii baga capul chiar intre sanii ei.

Asa cum reiese din fotografii, Leo parea destul de crispat la inceput, mai ales speriat de prezenta unor cunostinte, insa tanara l-a facut imediat sa intre in atmosfera si sa uite ca acasa are o sotie si copil. A doua zi a fost fortat sa-si reaminteasca, atunci cand sotia lui a vazut pozele publicate de presa.

Cea care era la un pas de a-l desparti pe Leo Messi de sotia lui se numeste Gabriela Draghici si este o fosta animatoare din cluburile din Romania. Conform unor surse din State, dintre colegele cu care Gabi obisnuia sa se prezinte la petrecerile exclusiviste din SUA, blonda a parasit Romania acum cativa ani pentru a-si imubatati conditia fizica. A ales America, mai precis Las Vegas-ul, tocmai pentru a reusi sa faca bani mai usor.

Blonda a profitat de aspectul ei fizic, iar acum este clienta falsa in cluburile din Las Vegas. Asa se pare ca a ajuns si la masa lui Messi. Aceleasi surse din preajma tinerei sustin ca romanca a fost special adusa la masa lui Lionel, iar de cand a ajuns in local, a sarit imediat in bratele lui si i-a oferit un dans provocator, reusind sa-i suceasca mintile.

 

 

 

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready