Paris
London
New York
Thursday, 25 April, 2024
Last Update 20:20
16:33    |    19/07/2014

Fabiana Leis, secretara președintelui Uruguayului:"Aș vrea să fiu mușcată de Suarez"

Fabiana Leis, secretara președintelui Uruguayului, Jose Mujica, a declarat recent că pedeapsa celui mai important jucător al primei reprezentative este excesivă, spunând că nu ar deranja-o ca ea să fi fost mușcată de Luis Suarez.

Fabiana nu este doar secretara președintelui, ci și un model de succes în țara sa, realizând numeroase pictoriale pentru revistele de profil.

Barcelona a făcut unul dintre cele mai spectaculoase transferuri în această vară, cumpărîndu-l pe Luis Suarez de la Liverpool. Starul uruguayan nu are voie să calce pe o arenă sportivă, aşa că echipa spaniolă nu îl poate prezenta pe Camp Nou. Cu toate acestea, catalanii au găsit o metodă ingenioasă de a-şi prezenta achiziţia, prezentîndu-l într-un filmuleţ pe canalul oficial de youtube al clubului  cu cifrele atacantului, sub deviza “9 cifre despre Luis Suarez! Nu a jucat niciodată contra Barcelonei!”

Suarez a fost suspendat de FIFA după ce l-a muşcat pe italianul Chielliini în meciul Italia – Uruguay, din grupele Campionatului Mondial. În afară de interzicerea pe un stadion, Luis Suarez nu are voie să joace timp de patru luni şi nici în următoarele 9 meciuri ale naţionalei sale.


 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready