Paris
London
New York
Friday, 19 April, 2024
Last Update 20:20
15:50    |    29/07/2014

Un bărbat arestat la New York, pentru hărţuirea cântăreţei Rihanna

Kevin McGlynn, un bărbat fără adăpost în vârstă de 53 de ani, a fost arestat, joi, după ce a expediat câteva scrisori de ameninţare la casa închiriată în New York de cântăreaţa Rihanna, informează contactmusic.com.

Potrivit publicaţiei The New York Post, bărbatul a fost acuzat de comportament ameninţător şi hărţuire şi reţinut în arestul poliţiei fără posibilitatea de eliberare pe cauţiune după ce a scris o serie de scrisori insultătoare la adresa cântăreţei, pe care le-a expediat de două ori, pe 1 iulie şi 8 iulie, la domiciliul închiriat al acesteia din New York.

În luna mai, Rihanna a fost nevoită să pună în vânzare proprietatea sa din Pacific Palisades, California, pe care o cumpărase abia de un an, deoarece siguranţa i-a fost pusă de mai multe ori în pericol din cauza hărţuitorilor.

Astfel, în martie 2013, cântăreaţa a obţinut un ordin de restricţie cu durata de trei ani împotriva lui Steveland Barrow, după ce acesta a intrat pe proprietatea vecină, despre care crezuse că îi aparţine Rihannei.

Totodată, judecătorii i-au impus unui tânăr în vârstă de 26 de ani, Robert Melanson, să păstreze o distanţă de cel puţin 100 de metri de casa Rihannei după ce el a fost surprins pe acoperişul casei acesteia în iunie 2013.

În documentele depuse în instanţă la acea vreme, Rihanna, care nu era acasă la momentul incidentului, a declarat că s-a temut pentru propria siguranţă deoarece Robert Melanson era instabil psihic şi avea cazier.

Cel mai recent album al Rihannei, "Unapologetic", a fost lansat în 2012, an în care colaborat cu Eminem pentru hitul "Monster", de pe albumul acestuia "The Marshall Mathers LP 2". La începutul acestui an, Rihanna a colaborat cu Shakira pentru melodia "Can't Remember to Forget You", de pe albumul în pregătire al cântăreţei de origine columbiană, intitulat "Shakira".

De asemenea, Rihanna va porni, în august, într-un mini-turneu în Statele Unite, împreună cu Eminem, pentru a susţine o serie de concerte în New York, Los Angeles şi Detroit.

Rihanna şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single devenit nr.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", din 2010, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt "Talk That Talk" (2011) şi "Unapologetic" (2012). Albumele sale s-au vândut în peste 120 de milioane de exemplare pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu şapte premii Grammy.

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready