Paris
London
New York
Friday, 19 April, 2024
Last Update 20:20
15:22    |    15/09/2014

Gerard Depardieu: Când mă plictisesc, beau. Pot să beau 14 sticle cu vin pe zi

Actorul francez Gerard Depardieu este convins că poate bea 14 sticle cu vin într-o singură zi şi spune că îşi începe ziua cu un pahar de şampanie, iar, în ciuda cantităţilor mari de alcool pe care le poate consuma, nu se îmbată, potrivit contactmusic.com.

Gerard Depardieu, în vârstă de 65 de ani, a vorbit, într-un interviu pentru tabloidul britanic Daily Mail, despre obiceiurile sale referitoare la consumul de alcool şi a mărturisit că poate consuma cantităţi mari de băutură fără să se simtă beat.

Actorul francez, care, în 2000, a suferit o intervenţie chirugicală la inimă, a spus că adeseori îşi începe ziua bând şampanie şi este încrezător că poate bea mai mult de zece sticle cu vin.

"Când mă plictisesc, beau. Excluzând momentele de abstinenţă impuse. După operaţia la inimă şi din cauza colesterolului şi a lucrurilor de genul acesta, trebuie să am grijă... Dar, dacă încep să beau, nu pot să beau ca un om normal. Pot să dau pe gât 12, 13, 14 sticle pe zi... (Înainte de operaţia la inimă, n.r.) doctorul m-a întrebat despre cât beau. Aşa că i-am zis. Încep dimineaţa cu şampanie sau vin roşu, înainte de ora zece. Apoi din nou şampanie, apoi pastis (lichior de anason, n.r.), poate o jumătate de sticlă. Apoi mănânc şi beau două sticle de vin. După-amiaza, şampanie, bere şi din nou pastis pe la ora 17, ca să termin sticla. Mai târziu votcă şi/sau whisky. Dar nu sunt niciodată beat cu adevărat, doar un pic ameţit. Tot ce am nevoie este un pui de somn, de vreo 10 minute, şi gata, o gură de vin rose şi sunt proaspăt ca o floare", a declarat Depardieu.

"Ce îmi place când sunt beat este momentul ală când te simţi plin de energie şi entuziasm. Atât. Dar când ai făcut asta de 10, 15, 20 de ori, de 30 de ori, începi să nu mai ţii cont. Viaţa e mai mult decât a o petrece beat", a mai spus actorul francez.

Depardieu a anunţat în luna iulie că vrea să se implice în producţia de votcă bio. Actorul, care deţine deja mai multe podgorii în Franţa, spune că votca pe care o va lansa va fi produsă cu apă de izvor de munte şi din produse care respectă mediul înconjurător.

Starul francez a anunţat că îşi va deschide în octombrie propriul restaurant la Moscova, "Gérard", care va propune clienţilor preparate franţuzeşti şi ruseşti.

Gérard Depardieu intenţionează să îşi deschidă un restaurant şi în centrul istoric din Saransk, capitala Mordoviei, o republică din Federaţia Rusă, unde este înregistrat ca antreprenor.

Actorul francez a obţinut cetăţenia rusă la începutul anului 2013, după ce s-a aflat în centrul unei polemici uriaşe, cauzată de decizia sa de a părăsi Franţa, în semn de protest faţă de un proiect al preşedintelui francez François Hollande ce viza taxarea cu 75% a marilor averi din ţara lui natală.

Deşi este un actor cu un talent uriaş, în ultimii ani, Gérard Depardieu a ţinut prima pagină a ziarelor din motive care nu au legătură cu cariera artistică. În 2013, actorul a fost amendat, iar autorităţile i-au suspendat permisul pentru conducere în stare de ebrietate a scuterului. În vara anului 2011, presa din lumea întreagă scria despre faptul că actorul francez, suferind de incontinenţă urinară, a încercat să urineze, discret, într-o sticlă, deoarece însoţitoarea de bord i-a interzis accesul la toaletă, pentru că avionul - care circula pe ruta Paris-Dublin - se pregătea să decoleze.

Cu toate acestea şi deşi starul francez a declarat de curând că nu mai este pasionat de actorie, Gérard Depardieu are în derulare mai multe proiecte şi va putea fi văzut pe afişele a şapte filme care vor fi lansate în 2014. Cel mai important dintre ele este "Welcome to New York", de Abel Ferrara, în care Depardieu îl interpretează pe Dominique Strauss-Kahn, fostul director al FMI, căzut în dizgraţie după ce a fost acuzat de viol.

Gérard Depardieu este unul dintre cei mai cunoscuţi actori francezi pe plan internaţional şi are la activ peste 100 de filme în care a jucat, inclusiv cele din seria "Asterix". Actorul a câştigat numeroase premii de-a lungul prestigioasei lui cariere în cinematografie, inclusiv o nominalizare la Oscar, pentru memorabilul rol din "Cyrano de Bergerac", şi un premiu Globul de Aur, pentru rolul său din filmul "Cartea verde".

Mediafax

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready