Paris
London
New York
Saturday, 20 April, 2024
Last Update 20:20
17:23    |    17/09/2014

Prințul Harry, mai bogat cu 12 milioane de euro la aniversarea a 30 de ani

Prințul Harry, fiul cel mic al Prințului Charles al Marii Britanii, împlinește 30 de ani la 15 septembrie și intră efectiv în posesia unei moșteniri evaluate la 12 milioane de euro, lăsate de mama sa, Prințesa Diana, relatează luni le point.fr.

La moartea ei tragică din august 1997, fosta lady Diana Spencer avea o avere deloc de neglijat, sporită de milioanele de lire sterline primite după divorțul de moștenitorul tronului, cu un an înainte. Potrivit presei britanice, în testamentul ei se prevedea că băieții săi, William și Harry, o moștenesc, dar pot folosi banii doar după vârsta de 30 de ani.

Averea rămasă de la Lady Di Suma a fost bine gestionată și a crescut considerabil între timp. Prințul William, care are 32 de ani, și-a încasat deja partea, iar acum este rândul prințului Harry să fie mai bogat.

Situat pe locul patru în ordinea succesiunii la tron, Prințul Harry este căpitan în armata britanică, primind o soldă anuală de 40.000 de lire, și locuiește aproape de fratele său, în Nottingham Cottage. Prestanța, rangul și banii de care dispune îl fac un celibatar extrem de dorit.

 

AGERPRES

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready