Paris
London
New York
Wednesday, 24 April, 2024
Last Update 20:20
23:52    |    24/09/2014

Valerie Trierweiler a devenit milionară datorită cărții sale despre relația cu președintele Hollande

Fosta Primă Doamnă a Franței Valerie Trierweiler, care a publicat o carte legată de experiența sa alături de președintele François Hollande terminată brusc după ce presa a dezvăluit relația acestuia cu actrița Julie Gayet, a devenit milionară la doar 16 zile de la punerea în vânzare a controversatului său volum 'Merci pour ce moment', scrie miercuri ziarul 'Le Figaro'.

Cu 442.000 de exemplare vândute, Valerie Trierweiler a câștigat 1,3 milioane de euro, sumă care va crește având în vedere că bestseller-ul său continuă să conducă în topul celor mai vândute romane.

Inițial, cartea a fost tipărită în 200.000 de exemplare de editura Les Arenes, care a comandat ulterior un tiraj suplimentar de 270.000 de cărți, care se comercializează la un preț de 20 de euro fiecare.

Un succes de asemenea dimensiuni este rar în Franța, unde numai puțin autori își pot permite un prim tiraj de 200.000 de copii tipărite pentru scrierile lor. Inclusiv viteza vânzărilor este fără precedent, depășind de trei ori recordul de până acum, deținut de 'Fifty Shades of Grey', romanul renumit pe plan mondial semnat de scriitoarea britanică E. L James. Rămâne de văzut dacă și succesul cărții fostei partenere de viață a lui François Hollande, ziaristă la Paris Match, îl va egala pe cel înregistrat de respectivul roman britanic.

AGERPRES

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready