Paris
London
New York
Saturday, 20 April, 2024
Last Update 20:20
17:34    |    27/11/2014

Angelina Jolie nu își va cumpăra casă la Londra dacă laburiștii introduc impozitul pe vile

Celebra actriță americană Angelina Jolie ar putea renunța la planul de a-și cumpăra o casă în Londra dacă, odată ajunși la putere, laburiștii vor introduce așa-numitul "impozit pe vile" preconizat de liderul lor, Ed Milliband, informează miercuri presa britanică citată de EFE.

"Aș da înapoi", a afirmat ea când a fost întrebată, la o emisiune televizată marți seara, dacă mai intenționează să se instaleze împreună cu soțul ei, Brad Pitt, și cu copiii lor într-o reședință la Londra, în cazul aplicării acestui impozit. Totodată, ea a recunoscut că este "foarte grijulie" cu banii ei.

Și alte vedete, precum prezentatoarea Myleene Klass sau comicul Griff Rhys Jones, au criticat acest "impozit pe vile" care ar urma să fie impus pentru imobilele în valoare de peste 2 milioane de lire (2,52 milioane de euro).

Cu șase luni înainte de alegerile generale, Milliband a estimat că un "impozit asupra vilelor" ar putea aduce la bugetul statului 1,2 miliarde de lire anual (1,5 miliarde de euro), sumă care ar putea ajuta la finanțarea sistemului public de sănătate, care necesită în fiecare an circa 2,5 miliarde de lire pe an (3,15 miliarde de euro).

Mass-media britanice au informat zilele trecute că Angelina Jolie și Brad Pitt vor să achiziționeze o reședință luxoasă, de cinci camere, în cartierul Marylebone din vestul Londrei.

Actrița a a afirmat însă că ziarele fac deseori speculații legate de acest subiect, pornind de la faptul că ea a mai locuit în Marea Britanie. 'Iubesc Anglia ...Într-un viitor, mi-ar plăcea să am aici un capăt de pod, ca de exemplu, un birou', a adăugat Angelina Jolie.

AGERPRES

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready