Paris
London
New York
Tuesday, 16 April, 2024
Last Update 20:20
18:30    |    05/01/2015

Charlie Sheen ar putea avea CANCER - Cate dintre fostele iubite vor veni la inmormantarea mea?

Charlie Sheen a fost diagnosticat, la o prima evaluare medicala, cu cancer faringian. Ce i-a trecut prin minte in acele moment este ceva la fel de unic si de irepetabil ca si personalitatea sa!

“De indata ce mi s-a spus ca as putea avea “Marele C”, mintea mi-a luat-o razna. Mai intai am vazut scena in care zaceam pe un pat de spital, asteptand sa mor, avand toti copiii alaturi. Stiti, chestia aia care te termina emotional”.

“Nu m-am gandit la ce tratament as putea urma sau la durerile pe care le voi resimti in timpul bolii, nimic de genul acesta... Mintea mea s-a repezit direct la cum o sa fie la inmormantarea mea si cine va jeli trecerea mea in nefiinta. Daca toate iubitele mele vor fi prezente, toate, acolo, langa groapa mea. Toata nebunia asta a fost terifianta.”

Actorul in varsta de 49 de ani admite ca falsa alarma data de diagnosticarea unei dezvoltari pre-canceroase pe gat a fost ca o trezire la realitate.

Vestea ca este vorba doar de o forma de manifestare a unui reflux faringian a primit-o cu usurare – “Eu si prietena mea din acea perioada am cazut unul in bratele celuilalt, plangand. A fost o alarma, se pare ca inca nu sunt pregatit pentru marele moment dramatic al sfarsitului pe care mi l-am imaginat”, a declarat Sheen pentru Daily Star on Sunday.

 

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready