Paris
London
New York
Wednesday, 17 April, 2024
Last Update 20:20
20:42    |    09/02/2015

Numele Mădălinei Ghenea în dosarul prostituatelor de lux: Nu am nicio implicare !

In dosarul prostituatelor de lux in care sunt implicate mai multe vedete de la noi apare un nume bomba: Ghenea. Intr-o discutie dintre Lavinia Despa, cercetata pentru proxenetism, si un client, se pomeneste acest nume. Fotomodelul Mădălina Ghenea neagă orice implicare în dosarul prostituatelor de lux. Fosta iubită a lui Leonardo Di Caprio consideră declarațiile ca fiind "defăimătoare" și menționează că riscă să-i afecteze contractele de publicitate.

Lavinia Despa, una dintre persoanele cercetate pentru proxenetism în dosarul prostituatelor de lux a folosit numele de Ghenea într-o discuţie cu un potenţial clien, iar mulți s-au dus cu gândul la faimoasa Mădălina Ghenea. Fotomodelul vrea să lămurească aceste aspecte și spune că nu are nicio legătură cu dosarul.

"Nu am nicio implicare, de nicio natură, în actele ce fac obiectul dosarului nr. 1206/P/2014 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 (aşa numitul “dosar al prostituatelor de lux”). Am întreprins deja astăzi, 09.02.2015, demersurile legale necesare pe lângă Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 pentru a obţine o confirmare scrisă cu privire la lipsa oricărei calităţi procesuale a subsemnatei în acest dosar", a spus fotomodelul într-un comunicat pentru Mediafax.

Acesta a adăugat că știe despre Lavinia Despa, întrucât a vorbit cu ea pe Facebook: "În cadrul acestei reţele, subsemnata am 250.000 de utilizatori care îmi urmăresc postările (engl. followers), cu care comunic regulat în mod amical, dar sumar. Discuţiile cu domnişoara Lavinia Despa nu au depăşit acest cadru, iar domnişoara Despa poate confirma acest lucru".

Mădălina Ghenea a precizat că nu a permis niciodată, niciunei persoane să îi propună, direct sau indirect, întreţinerea de relaţii sexuale contra unor sume de bani.

Prezentam mai jos discutia interceptata de procurori.

Lavinia Despina, o prezenta

Lavinia Despina, o prezenta "colorata" in cluburile de noapte din Capitala

Lavinia Despina (L.D.): (…) Ca stie ca ti-am zis eu ca umbla cu aia, nu?

Domn: Ma rog, are p…da buna, aia grasa! Am mai f…t-o de vreo doua ori, da… Nu ma incanta prea tare. S-a ingrasat. Atunci era buna rau de tot, inainte. Da’ cu Ghenea n-ai mai vorbit, nu, pe Facebook?

L.D.: Vorbesc pe… (neinteligibil, probabil B.B.M.)… Cu ea vorbesc tot timpul!

Domn: Hai, vorbim mai dupa-masa, te sun!

L.D.: Bine, hai, te pup! Pa, pa!

Domn: Pa, pa!

Tarifele de 1.000-2.000 de euro deveneau negociabile, mai reiese din referatul procurorilor. Uneori, fetele se mulţumeau cu 150-200 de euro.

Fetele aduc vorba şi despre droguri în interceptări.

Lavinia Mariana Despina: O drogată nu îmi face mie asta!

Ana: Băi, dar eu nu înţeleg! Cum puii mei. Ce i-au făcut ăştia? Ea a fost plecată pe trei zile, pe o mie, şi acum face figuri?

Ioan Niculae vorbeşte codificat:

Ioan Niculae: Da, că aia când se îmbată se f… cu cine îi iese în cale.

Diana Gureşoaie: Ee, nici chiar aşa, exagerezi.

I.N.: Când se îmbată, nu mai gândeşte, ştii tu ce zic.

D.G.: E, aşa e, când se îmbată, nu mai...

I.N.: Eu vorbeam de altceva.

 www.libertatea.ro

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready