Paris
London
New York
Friday, 19 April, 2024
Last Update 20:20
20:42    |    13/02/2015

Charlie Sheen vrea să devină preşedintele Statelor Unite ale Americii

Actorul Charlie Sheen, fostul star al serialului "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", a declarat într-o emisiune de comedie că doreşte să candideze la alegerile prezidenţiale din Statele Unite din 2016 şi că se consideră "un republican constituţional", informează contactmusic.com.

 

Actorul american, în vârstă de 49 de ani, spune că a ajuns la concluzia că este "candidatul ideal" pentru a candida la funcţia prezidenţială în 2016, după ce a realizat un mic sondaj în rândul prietenilor săi. De asemenea, Charlie Sheen a mai spus că ar fi tentat să facă echipă la alegeri cu tatăl său, Martin Sheen.

"Am făcut un sondaj - erau vreo 10 persoane. În fiecare situaţie - indiferent de scenariul etic sau de cel social -, atunci când spuneam că vreau să candidez la funcţia de preşedinte, procentul de susţinere era de 100%", a dezvăluit starul american în emisiunea de comedie "The Flipside With Michael Loftus".

"Ghiciţi cine ar putea să candideze alături de mine la funcţia de vicepreşedinte? Tatăl meu! Va fi o echipă Sheen - Sheen la alegerile din 2016. Vom candida cu o platformă politică bazată pe adevăr şi transparenţă. Serios!", a adăugat Charlie Sheen.

Actorul, renumit pentru stilul său de viaţă petrecăreţ, spune că abordarea sa transparentă asupra vieţii îi va asigura o "izolaţie" perfectă împotriva tuturor criticilor.

"Imaginaţi-vă că mă aflu într-o dezbatere. Contracandiatul meu va spune: «Ei bine, ai făcut asta!». Iar eu îi voi răspunde: «Şi?». Ce vor putea să spună despre mine în timpul acelor dezbateri şi să nu fie deja cunoscut de public? «Dar atunci când ai făcut...?». Le voi răspunde: «Aşa, şi ce-i cu asta?»", a spus actorul american.

Viaţa personală a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, în 2011, din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".

În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, câştigând 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", în care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.

Mediafax

 

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready