Paris
London
New York
Friday, 19 April, 2024
Last Update 20:20
13:41    |    10/03/2015

Biletele pentru viitorul concert al Madonnei la Paris, epuizate 'în cinci minute'

Biletele pentru concertul pe care Madonna îl va susține la Paris la 9 decembrie s-au epuizat în 'cinci minute', a declarat luni producătorul spectacolului Nature Live, relatează AFP.

Cele 'peste 15.000 de bilete' pentru spectacolul ce va avea loc la arena Bercy au fost puse în vânzare luni, la prețuri cuprinse între 51 și 205 euro.

Concertul din 9 decembrie este, deocamdată, singurul anunțat în Franța de starul pop american, care recent și-a lansat cel de-al 13-lea album de studio, intitulat 'Rebel Heart'. Ultimul show dat în Franța de celebra interpretă a fost în 2012.

Noul turneu al vedetei de 56 de ani va începe la 29 august, la Miami (statul american Florida) și include, conform informațiilor difuzate până în prezent, 35 de spectacole în America de Nord și Europa.

Madonna a provocat numeroase comentarii la sfârșitul lunii februarie, când a denunțat, într-un interviu pentru 'Europe 1', 'climatul de teamă extremă' care ar domni în Franța, apreciind că 'epoca nebună prin care trecem' amintește de 'Germania nazistă'. Ulterior, ea spus că ar vrea 'să bea un pahar cu Marine Le Pen', pentru a auzi 'din gura ei în ce crede'. Invitația a fost acceptată 'cu plăcere' de liderul Frontului Național (de extremă dreapta). 'Apreciez oamenii care fac un demers cu bună credință', a adăugat Marine Le Pen.AGERPRES

 
Banner
 
 
Confesiuni Jurnalistice
cu George Grigoriu
Banner
 
 
 
 
ipv6 ready